ירים את היד מי שלא אוהב פיצה!
נכון שלא הרמתם? כי תכלס, אין דבר כזה.
פיצה זה המאכל האולטימטיבי. פחמימה חמה רכה ופריכה ביחד, נוטפת גבינה לוהטת ונמתחת,
רוטב משובח ושלל תבלינים ותוספות. זה מאכל חלום!
ומה אם אני אגיד לכם שאת כל החלום הזה רינת צדוק הצליחה להפוך לנישנוש מושלם, אלגנטי ואף בריא.
והכי טוב, כזה שאפשר לקחת איתנו לטיולים, לים או אפילו סתם לגינה עם הילדים.
לא מאמינים לי? תנסו בעצמכם.
מקלות פיצה מקמח כוסמין – אזהרת התמכרות מובטחת.
מקלות פיצה מקמח כוסמין
חומרים:
500 קמח כוסמין מלא
20 גרם שמרים טריים
1 ביצה
½ כף מלח
40 מייפל / סוכר קנים
40 גרם שמן זית
2 עגבניות טריות
חופן בזיליקום טרי
150 קלמטה מגולען
100 גאודה מגוררת / פרמזן
100 גרם קמח דורום / פולנטה
אופן ההכנה:
ממיסים שמרים במים, מוסיפים קמח, ביצה, מייפל, מלח, עגבניות מגורדות
לשים במהירות נמוכה 2 דקות לאיחוד חומרים
מוסיפים בזיליקום קצוץ, זיתים ופרמזן, לשים 3 דקות לקבלת בצק רך וחלק.
מניחים מקומחת קלות, מכסים ומניחים בצד להתפחה כ-30 דקות
משטחים את הבצק לריבוע, בעזרת קלף מחלקים את הבצק ל-12 חלקים מאורכים.
מגלגלים לנקניקים באורך 15 ס״מ
מגלגלים בדורום, מניחים על תהנית מרופדת בנייר אפייה.
מחממים תנור ל-180 מעלות
אופים כ-12 דקות.
מוציאים ובתיאבון!
3 תגובות
נראה מתכון מושלם! הלכתי להכין 🙏
בכמה מים להמיס את השמרים?
נראה מעולה רק לא כתוב כמה מים צריך להוסיף. אשמח לתגובה