מקלות פיצה מקמח כוסמין של רינת צדוק

ירים את היד מי שלא אוהב פיצה!

נכון שלא הרמתם? כי תכלס, אין דבר כזה.

פיצה זה המאכל האולטימטיבי. פחמימה חמה רכה ופריכה ביחד, נוטפת גבינה לוהטת ונמתחת,

רוטב משובח ושלל תבלינים ותוספות. זה מאכל חלום!

ומה אם אני אגיד לכם שאת כל החלום הזה רינת צדוק הצליחה להפוך לנישנוש מושלם, אלגנטי ואף בריא.

והכי טוב, כזה שאפשר לקחת איתנו לטיולים, לים או אפילו סתם לגינה עם הילדים.

לא מאמינים לי? תנסו בעצמכם.

מקלות פיצה מקמח כוסמין – אזהרת התמכרות מובטחת.
 מקלות פיצה מקמח כוסמין

חומרים:

500 קמח כוסמין מלא

20 גרם שמרים טריים

1 ביצה

½ כף  מלח

40 מייפל / סוכר קנים

40 גרם שמן זית

2 עגבניות טריות

חופן בזיליקום טרי

150 קלמטה מגולען

100 גאודה מגוררת / פרמזן

100 גרם קמח דורום / פולנטה

 

אופן ההכנה:

ממיסים שמרים במים, מוסיפים קמח, ביצה, מייפל, מלח, עגבניות מגורדות

לשים במהירות נמוכה 2 דקות לאיחוד חומרים

מוסיפים בזיליקום קצוץ, זיתים ופרמזן, לשים 3 דקות לקבלת בצק רך וחלק.

מניחים מקומחת קלות, מכסים ומניחים בצד להתפחה כ-30 דקות

משטחים את הבצק לריבוע, בעזרת קלף מחלקים את הבצק ל-12 חלקים מאורכים.

מגלגלים לנקניקים באורך 15 ס״מ

מגלגלים בדורום, מניחים על תהנית מרופדת בנייר אפייה.

מחממים תנור ל-180 מעלות

אופים כ-12 דקות.

מוציאים ובתיאבון!

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

ספנקופיטה

ספנקופיטה

הדבר הכי טוב ביולי זה שבאוגוסט אנחנו טסים ליוון. שנה שנייה ברצף כמשפחה של חמש נפשות, ופעם 9000 של שירנקה ושלי. למה לטוס לטייל ולנפוש

עלי חוביזה ממולאים

עלי חוביזה ממולאים

40 עלי חוביזה גדולים או כל עלה שבא לכם למלא (עלי תות, עלי כרוב, מנגולד, תרד, גפן, מרוות ירושלים) עלי חוביזה ממולאים מצרכים: למילוי: 300

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)