שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

לביבות בטטה של מון וריי

לביבות בטטה, הכתומות והמתקתקות האלה, הן חביבות הילדים, מאכל שפעוטות יכולים להחזיק ביד ולאכול בכיף ובתחושת עצמאות.
אחרי שהם הולכים לישון אבא ואמא יכולים לאכול את הלביבות עם קרם פרש ומלח ספייסי, מתובל היטב.

לביבות בטטה
צילום: סופגי

חומרים ל-16 לביבות גדולות:
400 גרם בטטות מבושלות
200 גרם קמח
3 ביצים גודל L
1 כף רוטב סויה
מלח הארץ ספייסי
שמן זית, לטיגון

אופן ההכנה:

  1. מועכים את הבטטות המבושלות למחית ומערבבים עם קמח, ביצים, סויה ומלח ספייסי.
  2. מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן זית, יוצרים לביבות בעזרת שתי כפות ומטגנים אותן 2 דקות מכל צד מעל להבה בינונית-נמוכה עד להתייצבות ולהזהבה.
  3. מגישים חם או בטמפ׳ החדר.
לביבות בטטה לילדים
צילום: סופגי

הכנתם? מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם 🙂

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

קישואים עגולים ממולאים

קבלו את המתכון לקישואים עגולים ממולאים מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

קרוהן

לכולנו מגיע לאכול את החיים

יש תקווה. אם מקשיבים לגוף, אם סולחים לו ומשתפים אותו בדרך- החיוך יחזור וגם התאבון לאוכל. היום אני משיק בבלוג את קטגוריית המתכונים לחולי קרוהן

סלט פתיתים קר

סלט פתיתים קר- הכוכב של הקיץ

מזג האוויר כבר ממש מתחמם ומרגישים את הקיץ מעבר לפינה. זה נראה לי כמו הזמן המדוייק להכין סלט פתיתים קייצי ומרענן, אין מתאים מזה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)