לביבות בטטה, הכתומות והמתקתקות האלה, הן חביבות הילדים, מאכל שפעוטות יכולים להחזיק ביד ולאכול בכיף ובתחושת עצמאות.
אחרי שהם הולכים לישון אבא ואמא יכולים לאכול את הלביבות עם קרם פרש ומלח ספייסי, מתובל היטב.
חומרים ל-16 לביבות גדולות:
400 גרם בטטות מבושלות
200 גרם קמח
3 ביצים גודל L
1 כף רוטב סויה
מלח הארץ ספייסי
שמן זית, לטיגון
אופן ההכנה:
- מועכים את הבטטות המבושלות למחית ומערבבים עם קמח, ביצים, סויה ומלח ספייסי.
- מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן זית, יוצרים לביבות בעזרת שתי כפות ומטגנים אותן 2 דקות מכל צד מעל להבה בינונית-נמוכה עד להתייצבות ולהזהבה.
- מגישים חם או בטמפ׳ החדר.
הכנתם? מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם 🙂
תגובה אחת
היי, תודה על המתכון.
יש מצב לטעות בכמות הקמח?
הכנתי ויצא יותר קרוב לפנקייק…משהו בצקי כזה.
ועוד הפחתתי מראש ל-150 גרם.
תודה