לביבות בטטה של מון וריי

לביבות בטטה, הכתומות והמתקתקות האלה, הן חביבות הילדים, מאכל שפעוטות יכולים להחזיק ביד ולאכול בכיף ובתחושת עצמאות.
אחרי שהם הולכים לישון אבא ואמא יכולים לאכול את הלביבות עם קרם פרש ומלח ספייסי, מתובל היטב.

לביבות בטטה
צילום: סופגי

חומרים ל-16 לביבות גדולות:
400 גרם בטטות מבושלות
200 גרם קמח
3 ביצים גודל L
1 כף רוטב סויה
מלח הארץ ספייסי
שמן זית, לטיגון

אופן ההכנה:

  1. מועכים את הבטטות המבושלות למחית ומערבבים עם קמח, ביצים, סויה ומלח ספייסי.
  2. מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן זית, יוצרים לביבות בעזרת שתי כפות ומטגנים אותן 2 דקות מכל צד מעל להבה בינונית-נמוכה עד להתייצבות ולהזהבה.
  3. מגישים חם או בטמפ׳ החדר.
לביבות בטטה לילדים
צילום: סופגי

הכנתם? מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם 🙂

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מלוואח ביתי

מלוואח ביתי

ממש רציתי להכין לילדים היום מלוואח לארוחת בוקר, אבל לא היה מלוואחחחח בבית כי כבר מאה שנה לא קנינו מלוואח הביתה, אז למה שיהיה לכל

בטטות אפויות עם שום

קבלו את המתכון לבטטות אפויות עם שום מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

תגובה אחת

  1. היי, תודה על המתכון.
    יש מצב לטעות בכמות הקמח?
    הכנתי ויצא יותר קרוב לפנקייק…משהו בצקי כזה.
    ועוד הפחתתי מראש ל-150 גרם.
    תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)