שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

טארט טאטן

מי לא אוהב טארט טאטן?
היופי שבעוגה הזאת, מנצח.
זאת העוגה הבאה שאתם חייבים להכין! כדור גלידה וניל ואתם יכולים לחגוג את הקיץ. בדוק❤️

טארט טאטן

טארט טאטן

מצרכים:

למילוי:
20 משמשים מגולענים וחתוכים לרבעים (אפשר גם תפוחים, שזיפים, נקטרינות, אגסים וכו׳)
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כפית גרידת ליים/לימון

לקרמל:
8 כפות סוכר וכף מים

לציפוי:
בצק עלים

אופן ההכנה:
משרים את המשמשים בסוכר, תמצית וניל וליים חצי שעה.

קרמל:
במחבת על אש קטנה ממיסים סוכר ומים. נותנים לזמן ולחום העדין לעשות את שלהם. הסוכר ימס לו לאיטו ויהפוך אט אט זהוב עד חום זהבהב. זה השלב שאנחנו נתחיל לסדר את המשמשים בצורת מניפה (תראו בסרטון)
אפשר גם להעביר את הקרמל לתבנית שמתאימה לתנור ולסדר שם את המשמשים אם במקרה יש לכם תבנית מהודרת ומרשימה. אני הלכתי על גרסת מינימום כלים בכיור.

קורצים מבצק העלים עיגול רחב יותר במעט מקוטר המחבת ומניחים אותו בעדינות על המשמשים ומהדקים את השוליים היטב (דוחסים לתוך המחבת).
מכניסים לתנור ל35 דק.
מוציאים מהתנור ומכסים את המחבת בצלחת גדולה. קחו מגבת ותהפכו את המחבת על הצלחת. הקרמל החם משחרר את הטארט בקלילות לצחת והבצק הופך להיות תחתית העוגה.
מצננים מעט.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

סלט קולסלאו אסייאתי

סלט קולסלאו אסייאתי

קולסלאו זו אחת המילים שאני אוהב להגיד למוּן וריי שנמצאים בדיוק בשלב ההתפתחותי שגורם להם לחזור אחרי בניסיון ללמוד את המילה. אחרי דובדבן זו המילה

דג במעטפה עומר מילר

דג במעטפה אישית – אום פפיוט

דג במעטפה היא השיטה הכי מוצלחת שאני מכיר, להכנת מנה אישית של דג לאירוח. תמיד מצליח, אף פעם לא מתייבש. אפשר לגוון עם התוספות והתיבול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)