צ'יפס זוקיני יווני מושלם!
כשהיינו באתונה לא הפסקנו לאכול צ'יפס זוקיני. יש אינסוף ואריאציות: קריספיות, רכות, מצופות, מתובלות היטב וכו'.
בחרתי לכם פה גרסה קלילה של צ'יפס זוקיני בציפוי תערובת תבלינים, פנקו ופרמז'ן. כל מה שנותר לעשות זה לאפות בתנור ולארגן לכם צזיקי בצד. יאמאס
צ'יפס זוקיני בפרמז'ן
מצרכים:
6 זוקיני פרוסים לרבעים
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית שום גבישי
1/2 כפית שאטה
1/2 כפית מלח
1/4 כוס פנקו (ניתן להמיר בקמח שקדים וזה הופך לקיטוגני)
1/4 כוס פרמז'ן מגורר
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות
מזליפים מעט שמן זית על הזוקיני ומצפים היטב בתערובת התבלינים, פירורי לחם ופרמזן. מסדרים בתבנית ואופים חצי שעה