צ'יפס זוקיני בפרמז'ן

צ'יפס זוקיני יווני מושלם!
כשהיינו באתונה לא הפסקנו לאכול צ'יפס זוקיני. יש אינסוף ואריאציות: קריספיות, רכות, מצופות, מתובלות היטב וכו'.
בחרתי לכם פה גרסה קלילה של צ'יפס זוקיני בציפוי תערובת תבלינים, פנקו ופרמז'ן. כל מה שנותר לעשות זה לאפות בתנור ולארגן לכם צזיקי בצד. יאמאס

צ'יפס זוקיני

צ'יפס זוקיני בפרמז'ן

מצרכים:

6 זוקיני פרוסים לרבעים
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית שום גבישי
1/2 כפית שאטה
1/2 כפית מלח
1/4 כוס פנקו (ניתן להמיר בקמח שקדים וזה הופך לקיטוגני)
1/4 כוס פרמז'ן מגורר

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות
מזליפים מעט שמן זית על הזוקיני ומצפים היטב בתערובת התבלינים, פירורי לחם ופרמזן. מסדרים בתבנית ואופים חצי שעה

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פריקסה – המדריך המלא

כששירן נכנסה להריון, החלו לה חשקים בלתי הגיוניים, ההריונית דורשת פריקסה. כמה טוב שהכנתי עבור כולכם את המדריך המושלם והמקיף להכנת פריקסה בבית.

סלט וולדורף

סלט וולדורף

סלט וולדרוף זו מנה שכל אחד שגדל בשנות השמונים מכיר, וכמו הרבה דברים מהאייטיז ביצוע גס ומעט רשלני זיכה את המנה ביחסי ציבור רעים. אבל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)