יש כאלה שלא יכולים להתמודד עם רעשי השוק.
ואני? לא יודע להסביר. אני מת על האווירה הזו.
מלא אוכל, חומרי גלם, עגלות ומלא אנשים!
ואחד- שצועק ״בוריקה בוריקה״ בלי הפסקה.
אל האחד הזה הלכנו.
ואכלתי בוריקה מוצלחת למדי.
זה כל כך פשוט, שאין מצב שלא ניסיתם את זה עדיין בבית.
אבל אם לא- הגיע הרגע.
ה-בוריקה של הכרמל
מרכיבים:
דפי סיגר (אחד לכל מנה)
ביצה (אחת לכל מנה)
5 גבעולי בצל ירוק
1/2 צרור פטרוזיליה
1/2 צרור כוסברה
1/2 צרור עירית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- מביאים לרתיחה שמן עמוק בסיר שיתאים לבוריקה.
- בנתיים קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים אותם יחד בקערה. מניחים בצד.
- כשהשמן רותח מניחים חצי מדף הסיגר (את החצי השני מחזיקים לרגע באוויר, כמו בתמונה), מניחים 2 כפות מתערובת הירוקים, שופכים את הביצה, מפזרים מעט מלח ופלפל וסוגרים את הדף לחצי ירח.
- מטגנים כ4 דקות עד שהבוריקה מזהיבה.