אגז בנדיקט

אחת הארוחות האהובות עלי זה אגז בנדיקט. בכל שעה. וזה הולך פגז גם עם לחמניות קיטוגניות. בתאבון, הנה המתכון.

אגז בנדיקט

אגז בנדיקט

מצרכים:

הולנדייז:

3 כפות חומץ
3 כפות מים
1 שאלוט קצוץ
10 גרגרי פלפל שחור

מצמצמים בסיר על האש עד שמתקבל תרכיז (שתי דק בערך)

2-3 חלמונים
150 גר חמאה מומסת
רבע לימון סחוט
מלח ופלפל

אגז בנדיקט מתכון

אופן הכנה:

יוצקים לקערה את החומץ המצומצם (מסונן) ומניחים על גבי באן מארי. מוסיפים חלמונים וטורפים בלי להפסיק ואז מזליפים את החמאה. מסירים מהאש ומוסיפים לימון ותיבול. שומרים חמים

שוברים ביצים כמו בסרטון לתוך ניילון ומבשלים דקה וחצי במים רותחים. מוציאים מהמים ישר לכריך החלומות שלכם❤️

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מפרום בתנור

מפרום בתנור

מפרום בתנור, ללא טיגון. כן. לא שיש לי בעיות עם טיגון. מרבית חבריי הטובים היו מטגנים נפלאים. אני חושב שבעבר גם יצאתי עם מטגנת אבל

יום חופש מנוצל היטב

חמש בבוקר. פאקינג חמש בבוקר השכמתי היום. אדם המתאגרף היה עסוק בלחלום בתאילנדית, קים האצנית בטח עדיין נחרה בקצב של ק״מ לדקה, אבל אני הקצתי

טוסט טונה קטוגני

טוסט טונה קטוגני

אתם יושבים? הטוסט שבסרטון הוא גם נטול פחמימות וגלוטן ולכן מתאים לקיטוגנים כמו כפפה ליד, אבל גם אם אתם לא בתזונה קיטוגנית, אלא רק נמנעים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)