אחת הארוחות האהובות עלי זה אגז בנדיקט. בכל שעה. וזה הולך פגז גם עם לחמניות קיטוגניות. בתאבון, הנה המתכון.
אגז בנדיקט
מצרכים:
הולנדייז:
3 כפות חומץ
3 כפות מים
1 שאלוט קצוץ
10 גרגרי פלפל שחור
מצמצמים בסיר על האש עד שמתקבל תרכיז (שתי דק בערך)
2-3 חלמונים
150 גר חמאה מומסת
רבע לימון סחוט
מלח ופלפל
אופן הכנה:
יוצקים לקערה את החומץ המצומצם (מסונן) ומניחים על גבי באן מארי. מוסיפים חלמונים וטורפים בלי להפסיק ואז מזליפים את החמאה. מסירים מהאש ומוסיפים לימון ותיבול. שומרים חמים
שוברים ביצים כמו בסרטון לתוך ניילון ומבשלים דקה וחצי במים רותחים. מוציאים מהמים ישר לכריך החלומות שלכם❤️