פטריות מוקרמות בטחינה

פטריות מוקרמות בטחינה

מרכיבים:

500 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
2 בצלים קצוצים
1-2 כפות שמן זית
3 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל שחור

לטחינה
1 כוס (250 מ״ל) טחינה גולמית
2 שיני שום כתושות
2-3 כפות מיץ לימון מסונן
מלח
מים

אופן ההכנה:

  1. להכנת הרוטב- מערבבים את כל חומרי הטחינה, מוסיפים מים לקבלת הסמיכות הרצוייה. מעבירים למקרר.
  2. להכנת הפטריות- מטגנים את הבצלים עד שהזהיבו, מוסיפים את פרוסות השום ואת הפטריות ומקפיצים כ2 דקות.
  3. מעבירים לכלים אישיים חסיני חום. יוצקים מעל את רוטב הטחינה.
  4. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) עד שהטחינה הזהיבה.

 

המתכון מתאים במצבי המחלה הבאים:
(2) לשמירת מחלת קרוהן בשליטה
(5) לחולי צליאק ואי סבילות לגלוטן
(7) אי סבילות ללקטוז

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

סלמון ברוטב הדרים

דג סלמון בתנור ברוטב הדרים

דג סלמון בתנור ברוטב הדרים זו מנת סתיו מופלאה. התענוג הגדול מכולם זה שהדרים משתדכים כה נפלא עם סלמון במחבת. היכנסו למתכון!

לחמניות מאודות כשרות לפסח

לחמניות מאודות כשרות לפסח

קיבלתי ממגנוס את סיר הפלא My pan, שזה בעצם סיר אידוי וטיגון עם מסננת בילד אין, כלום לא נדבק אליו והוא באמת אחד האהובים. ישבנו

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)