סשימי טונה ומלפפונים של אליטה אופק

מכירים את זה שתמיד שומרים את ההכי טוב לסוף?
אז בסיום סשן הבישול המשותף שלי ושל אליטה, היא הכינה לנו מנה כל כך פשוטה קלילה וזריזה להכנה. עם כל כך מעט מרכיבים. שממש הופעתי מעוצמות הטעם ומהעונג שהיה בביס הזה ומהיופי של המנה.

סשימי טונה ומלפפונים.

רוצים להרשים את האורחים מחר בארוחת שישי אבל בכלום מאמץ?
זה בול המתכון בשביל זה.
רק תזכרו, מה שהופך את המנות של אליטה לכל כך מוצלחות היא ההקפדה על הדיוק והטריות.
אז לא לוותר על מרכיבים טובים ואיכותיים.

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם ואת אליטה גם

סשימי טונה ומלפפונים:

מצרכים:

200 גרם סשימי טונה
1 מלפפון פרוס דק
½ פלפל צ׳ילי אדום פרוס
1 כף שמן שומשום
2 כפות סויה רצוי דלת נתרן
1 כפית שומשום שחור קלוי
אופן ההכנה:
נסדר את המלפפונים באלכסון אחד על השני בצורת מניפה, את הפרוסות סשימי טונה, נפזר קצת צ׳ילי אדום
פרוס , נמזוג את שמן השומשום והסויה מעל הכל ונפזר שומשום שחור קלוי.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

בורקס מדפי פילו

בורקס מדפי פילו

בורקס של שבת בבוקר מצרכים: 10 דפי פילו שמן זית למריחה מילוי: 20 שמפיניון פרוסות 10 פורטבלה 1 חבילת ערמונים בוואקום 3 כוסות תרד צעיר

לביבות קישואים וגבינות

לביבות קישואים וגבינות

אני אוהב לביבות. כל סוגי הלביבות. לביבות קישואים וגבינות זו מנה שנולדה בכלל בטעות, תיכננתי להכין קיש קישואים עשיר בגבינות אבל שהמסה נחה לה בקערה

סילאן ביתי

סילאן ביתי

אבא שלי הביא לי השבוע שני קילו תמרים מג׳הול ונור אורגנים מנאות סמדר. ישר ידעתי שאבשל סילאן. בעיקרון סילאן אסור בתזונה קיטוגנית אבל הילדים שלי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)