לביבות קישואים וגבינות

אני אוהב לביבות. כל סוגי הלביבות.

לביבות קישואים וגבינות זו מנה שנולדה בכלל בטעות,

תיכננתי להכין קיש קישואים עשיר בגבינות אבל שהמסה נחה לה בקערה מולי,

החלטתי לא לאפות את הכל וחלק פשוט טיגנתי כלביבות בשמן זית.

איזה מזל.

הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם!

צילום: אפיק גבאי

לביבות קישואים וגבינות

מצרכים:

8 קישואים, מגוררים
100 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
100 גרם גבינת פטה
100 גרם שקדים קלויים
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
שלושת רבעי כוס בורגול מושרה
חצי כוס נענע, קצוצה
חצי כוס פטרוזיליה, קצוצה
2 ביצים
1 כוס פירורי לחם
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

1. מגררים את הקישואים וסוחטים היטב.

2. מניחים את גרדת הקישואים בקערה ביחד עם שאר המרכיבים ומאחדים לתערובת אחידה (במידה והתערובת דביקה מדי מוסיפים מעט פירורי לחם ואם היא יבשה מדי מוסיפים עוד ביצה).

3. יוצרים מהתערובת קציצות-לביבות ומטגנים במחבת משני הצדדים.

    איזה כיף שקראתם עד הסוף,
    זה הזמן לשתף עם חברים :)

    אולי יעניין אותך גם...

    טירמיסו תותים

    טירמיסו תותים

    טירמיסו תותים!! (ריי ממש רצה ואפילו עזר בסידור התותים, עירבוב הג׳לי וטבילת הביסקוטי בחלב). תבנית 30×30 טירמיסו תותים מצרכים: 400 גר תותים טריים 2 חבילות

    סוכריות דלעת המיתולוגיות

    סוכריות דלעת שהפכו מיתולוגיות עוד אז בשנת 2011, בימי מסעדת השולחן האהובה. עכשיו אפשר להכין אותן גם בבית, עם כל השלבים וההוראות המדוייקות.

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    קצת עלי

    חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
    מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

    מתוך האינסטגרם שלי
    אז מה חדש?

    לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

    שלא תעזו לפספס

    אל תפספסו עדכונים!

    רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)