סלט קישואים עם יוגורט

סלט קישואים עם יוגורט

מרכיבים:

8 קישואים קטנים קלופים
מעט שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 גביע יוגורט טבעי סמיך
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הקישואים בעובי 1/2 ס״מ ומנגבים במגבות נייר. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובעזרת מברשת מורחים משני הצדדים במעט שמן זית.
  2. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 220 מעלות. במהלך האפייה הופכים את הקישואים ולאחר מכן מעבירים לקערה.
  3. מערבבים בקערה קטנה את השום והיוגורט, מלח ופלפל שחור ומערבבים בעדינות עם פרוסות הקישואים המטוגנות.
  4. מגישים בטמפרטורת החדר ואוכלים בהנאה 🙂

 

המתכון מתאים במצבי המחלה הבאים:
(1) להורדת דלקת במחלת קרוהן
(2) לשמירת מחלת קרוהן בשליטה
(4) למצבי היצרות במעי
(5) לחולי צליאק ואי סבילות לגלוטן

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מרק כתום וגם: קרקר מדף אורז

אני נוטה שלא לסווג אוכל לפי הצבע של הגלם המרכזי בו, אבל בינינו, אין דבר שמגרה ומפעיל את בלוטות הטעם שלנו יותר מאשר צמד המילים מרק כתום.

גראטן קישואים

גראטן קישואים יווני

הטיסה ליוון לא שחררה אותי נפשית, בעיקר קולינרית. בימים שאני לא מאה אחוז אני פורח במטבח. יש לי אישור מרופא. אני יכול לקלוף שק של

סלט סלק

סלט סלק עם טוויסט פיקנטי

סלקים צלוייים, גרגירי כוסברה קלויים וג׳ינג׳ר קצוץ נכנסים לבר. סתם, עזבו בדיחות ותקשיבו לי ברצינות. זה לא סתם עוד סלט סלק. הוא עשיר, בריא, עוקצני,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)