סלט ביצים קלאסי שייטרף מהשולחן בשנייה

מי לא אוהב סלט ביצים?!
מנה קלילה- או סלט אם תרצו לקרוא לזה כך-
שאפשר להגיש כמנה ראשונה,
לאכול כארוחת ערב ומה לא.

ומה שבטוח זה שתמיד הוא ייגמר לכם.
אני באמת לא יודע איך זה עובד אבל לא עוברות 2 דקות,
וזה הדבר הראשון שנעלם מהשולחן.

לא יודע, נראה לי שווה בדיקה.
יאללה, סלט ביצים יישב על השולחן שלכם מבעוד 10 דקות.

 

כך קרה גם אצלכם? בואו להשוויץ קצת באינסטגרם!

סלט ביצים
צילום: סופגי

סלט ביצים קלאסי שייטרף מהשולחן בשנייה

מרכיבים:

5 ביצים 
1 בצל לבן
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ 
3-5 כפות מיונז (תלוי בחיבתכם אליו)
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הבצל לבן לפרוסות ומטגנים אותו על אש נמוכה כ10 דקות. לאחר מכן מסננים את השמן.
  2. מניחים את הביצים בסיר קטן ומכסים במים, מוסיפים כפית מלח ומביאים לרתיחה.
  3. לאחר מכן מנמיכים את האש, ממשיכים לבשל עוד 10 דקות, מוציאים את הביצים ומצננים.
  4. ועכשיו לענייננו. מגרדים את הביצים על פומפייה ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מת על השילוב. צילום: סופגי

 

מחפשים עוד מנות ראשונות? לחצו כאן.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות דגים הכי טעימות שיש

קציצות דגים הכי טעימות שיש

קציצות דגים הכי טעימות שיש בסיר ענק לכל המשפחה. לוקחים פיתה, מעמיסים קציצות דגים בפנים, מעל טחינה ויש ארוחה מדהימה. קציצות דגים הכי טעימות שיש

קציצות עננים

קציצות עננים מפרגית

חם ומגעיל בחוץ. אין דרך אחרת לתאר את הגיהנום בחוץ, וכולי תקווה שהטמפרטורות ירדו קצת. גם אצל בני אדם, ואיכשהו נצא מהאימה שמתחוללת. הנה התרומה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)