סביצ׳ה סלמון ומלפפונים של אליטה אופק

עוד מתכון דג מטריף מסשן הבישולים של אליטה אופק ושלי.

הפעם, סביצ׳ה סלמון ומלפפונים.

כמו כל המתכונים של אליטה, מדובר רק בכמה דקות של עבודה, חומרי גלם טובים ויש לכם מנה שתפתח לכם את את הסופ״ש הכי טוב טעים וכיף שרק אפשר.
הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם ואת אליטה גם

סביצ׳ה סלמון ומלפפונים של אליטה אופק

מצרכים:
150 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות
2 מלפפונים
1/2 בצל שאלוט קצוץ
2 בצל ירוק פרוס
1/2 פלפל צ׳ילי אדום פרוס

לתיבול:
1.5 כפות סויה דלת נתרן
1 כף שטוחה ממרח מיסו לבן/בהיר
1.5 כפות מירין
מיץ מלימון אחד
1/2 כף שמן שומשום
שומשום שחור ולבן לקישוט מעל הסביצה
הוראות הכנה:
בעזרת קולפן נחתוך את המלפפונים לרצועות עד שנגיע לחלק הבשרני ושם נעצור (בעצם אנחנו
משתמשים רק בחלק הקשה של המלפפון)
בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונשפוך לקערה בה כל מרכיבי הסביצ׳ה.
לפני ההגשה נפזר מעט שומשום שחור מעל הכל.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לחם קסטן

לחם קסטן של האופה אלי אברהם (לחמא)

אלי הוא אופה מחונן, אחד מן האופים הטובים ביותר שפועלים בישראל. מצטיין בית הספר לקונדיטורים NYRS בניו יורק ומי שעומד מאחורי רבים מהלחמים היותר טובים,

מרק עוף וקניידלך

מרק עוף וקניידלך

אמא שלי מכינה מרק עוף עם המון ירקות: פלפלים, קישואים, כרוביות, תפוחי אדמה ועוד. אני הרבה יותר מנימליסטי עם הירקות אבל מקפיד להוסיף שורש כורכום

פאי ליים

פאי ליים יוזו של מיס פטל

יש קינוחים עדינים ביופי שלהם ומיוחדים בטעמם. פאי ליים- יוזו של מיס פטל הוא לגמרי אחד מהם. יותר אומנות מקינוח. קאנבס חלק ותמים שהופך לדיוקן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)