סביצ׳ה סלמון ומלפפונים של אליטה אופק

עוד מתכון דג מטריף מסשן הבישולים של אליטה אופק ושלי.

הפעם, סביצ׳ה סלמון ומלפפונים.

כמו כל המתכונים של אליטה, מדובר רק בכמה דקות של עבודה, חומרי גלם טובים ויש לכם מנה שתפתח לכם את את הסופ״ש הכי טוב טעים וכיף שרק אפשר.
הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם ואת אליטה גם

סביצ׳ה סלמון ומלפפונים של אליטה אופק

מצרכים:
150 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות
2 מלפפונים
1/2 בצל שאלוט קצוץ
2 בצל ירוק פרוס
1/2 פלפל צ׳ילי אדום פרוס

לתיבול:
1.5 כפות סויה דלת נתרן
1 כף שטוחה ממרח מיסו לבן/בהיר
1.5 כפות מירין
מיץ מלימון אחד
1/2 כף שמן שומשום
שומשום שחור ולבן לקישוט מעל הסביצה
הוראות הכנה:
בעזרת קולפן נחתוך את המלפפונים לרצועות עד שנגיע לחלק הבשרני ושם נעצור (בעצם אנחנו
משתמשים רק בחלק הקשה של המלפפון)
בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונשפוך לקערה בה כל מרכיבי הסביצ׳ה.
לפני ההגשה נפזר מעט שומשום שחור מעל הכל.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פאי רועים

פאי רועים ״קצת אחר״ לשירנקה

פאי רועים זה אולי אחד מהמתכונים העתיקים בהיסטוריה הקולינרית וגם אחד האהובים. אני מת על המתכון הזה. הוא מנחם אותי וטעים בטירוף! וגם התאומים יכולים

מקלובה עם בצלים ממולאים

מקלובה עם בצלים ממולאים

קבלו סיר אורז פרסי שהוא בעצם מקלובה שהיא בעצם מקלובה עם בצלים ממולאים. הסיר שהשתמשתי הוא דרעק לא נורמלי וחייבים להשתמש בטפלון במידה ורוצים מקלובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)