שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

סביצ׳ה סלמון ומלפפונים של אליטה אופק

עוד מתכון דג מטריף מסשן הבישולים של אליטה אופק ושלי.

הפעם, סביצ׳ה סלמון ומלפפונים.

כמו כל המתכונים של אליטה, מדובר רק בכמה דקות של עבודה, חומרי גלם טובים ויש לכם מנה שתפתח לכם את את הסופ״ש הכי טוב טעים וכיף שרק אפשר.
הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם ואת אליטה גם

סביצ׳ה סלמון ומלפפונים של אליטה אופק

מצרכים:
150 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות
2 מלפפונים
1/2 בצל שאלוט קצוץ
2 בצל ירוק פרוס
1/2 פלפל צ׳ילי אדום פרוס

לתיבול:
1.5 כפות סויה דלת נתרן
1 כף שטוחה ממרח מיסו לבן/בהיר
1.5 כפות מירין
מיץ מלימון אחד
1/2 כף שמן שומשום
שומשום שחור ולבן לקישוט מעל הסביצה
הוראות הכנה:
בעזרת קולפן נחתוך את המלפפונים לרצועות עד שנגיע לחלק הבשרני ושם נעצור (בעצם אנחנו
משתמשים רק בחלק הקשה של המלפפון)
בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונשפוך לקערה בה כל מרכיבי הסביצ׳ה.
לפני ההגשה נפזר מעט שומשום שחור מעל הכל.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

שניצלונים שכולם אוהבים

שניצלונים שכולם אוהבים

אין על שניצל ואין על שניצלונים. בכלל, מטוגן זה החיים. בגלל שיש לי קרוהן, הייתי צריך לחשוב על עוד אופציות, קצת יותר נעימות לגוף, ואני

סלט קולסלאו אסייאתי

סלט קולסלאו אסייאתי

קולסלאו זו אחת המילים שאני אוהב להגיד למוּן וריי שנמצאים בדיוק בשלב ההתפתחותי שגורם להם לחזור אחרי בניסיון ללמוד את המילה. אחרי דובדבן זו המילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)