עוד מתכון דג מטריף מסשן הבישולים של אליטה אופק ושלי.
הפעם, סביצ׳ה סלמון ומלפפונים.
כמו כל המתכונים של אליטה, מדובר רק בכמה דקות של עבודה, חומרי גלם טובים ויש לכם מנה שתפתח לכם את את הסופ״ש הכי טוב טעים וכיף שרק אפשר.
הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם ואת אליטה גם
סביצ׳ה סלמון ומלפפונים של אליטה אופק
מצרכים:
150 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות
2 מלפפונים
1/2 בצל שאלוט קצוץ
2 בצל ירוק פרוס
1/2 פלפל צ׳ילי אדום פרוס
לתיבול:
1.5 כפות סויה דלת נתרן
1 כף שטוחה ממרח מיסו לבן/בהיר
1.5 כפות מירין
מיץ מלימון אחד
1/2 כף שמן שומשום
שומשום שחור ולבן לקישוט מעל הסביצה
הוראות הכנה:
בעזרת קולפן נחתוך את המלפפונים לרצועות עד שנגיע לחלק הבשרני ושם נעצור (בעצם אנחנו
משתמשים רק בחלק הקשה של המלפפון)
בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונשפוך לקערה בה כל מרכיבי הסביצ׳ה.
לפני ההגשה נפזר מעט שומשום שחור מעל הכל.