לחמניות פיצוחים

קבלו מתכון לבצק משניים וחצי מרכיבים שאפשר להכין ממנו לא מעט דברים מהממים. לחמניות פיצוחים זו רק דוגמא אחת. אתם יכולים להכין ממנו פיתות שטוחות במחבת ולמלא אותן בתפוחי אדמה או גבינות, אפשר להכין לחמניות בייגל אפשר מלא דברים. סמכו עלי.

לחמניות פיצוחים

לחמניות פיצוחים

מצרכים:

1 קילו קמח תופח
600 מל יוגורט שמנמן
1 כף מלח

אופן ההכנה:

מערבבים ולשים לקבלת בצק. כשיש כדור לשים חמש דק. משאירים עטוף במגבת על השיש לנוח שעה.

מחלקים לכדורים ומרדדים ללחמנייה.

והנה טריק. בחדר האוכל היינו מורחים על הבצק בעזרת מברשת מי סוכר קרים ואז מדביקים את תערובת הפיצוחים. פה אני ממליץ לכם להכין מי סוכר ביחס של חצי כוס סוכר ל1 כוס מים ולקררר לחלוטין. יוצקים לקערה ומוסיפים כמה קוביות קרח.
בקערה נוספת שמים גרעיני חמנייה ודלעת, שומשום ומלח גס. מערבבים

תנור על 175 טורבו

מניחים לחמנייה במי סוכר הקרים ומעבירים לתערובת הפיצוחים. מעבירים לנייר אפייה. אופים 30 דק מעלים חום ל190 ואופים חמש דק. נותנים ללחם להתקרר כמה דק ונוגסים

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

סלט חסה ותפוחים

סלט חסה ותפוחים מקורמלים

הגיע הזמן לעשות סדר במנה הזו, כי יש לי תחושה שעשינו מהכל סלט (מת על משחקי מילים טיפשיים) סלט זה לא סתם מנה שמונחת לצד

פשטידת קישואים

פשטידת בטטות

קבלו את המתכון לפשטידת בטטות מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

סנדו סלק קממבר

סנדו סלק קממבר

נא להכיר: סנדו, כריך יפני. שזה אומר כריך אנין, מוקפד, אסתטי ומושקע. מכינים אותו בדרך כלל מלחם חלב יפני ובמקרה שלנו מלחם קסטן משובח. בין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)