סנדו סלק קממבר

נא להכיר: סנדו, כריך יפני. שזה אומר כריך אנין, מוקפד, אסתטי ומושקע. מכינים אותו בדרך כלל מלחם חלב יפני ובמקרה שלנו מלחם קסטן משובח. בין השכבות תמצאו גבינת קממבר משובחת, עלי רוקט חריפים, סלק צלוי ואגוזי מלך מקורמלים.

סנדו סלק קממבר
צילום: סופגי

סנדו סלק קממבר

חומרים ל-2 כריכים:
4 פרוסות לחם קסטן תוצרת בית או קנוי
100 גרם קממבר אגוזים יעקבס, פרוסה
מעט קרם בלסמי
חופן עלי רוקט
לאגוזי מלך מקורמלים:
3 כפות סוכר
חופן אגוזי מלך
לסלק צלוי:
1 סלק עם הקליפה
מלח גס

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מכינים סלק צלוי: מתבלים סלק במלח גס ועוטפים ברדיד אלומיניום. אופים שעה לריכוך. מצננים, מקלפים ופורסים דק.
  3. מכינים אגוזי מלך מקורמלים: מפזרים סוכר בשכבה אחידה במחבת ומחממים על להבה בינונית-גבוהה עד ליצירת קרמל. מניחים את האגוזים על נייר אפייה ויוצקים עליהם את הקרמל בזהירות. השימוש בנייר מונע הידבקות.
  4. מניחים 2 פרוסות על משטח עבודה ומניחים פרוסות סלק, מטפטפים מעט בלזמי, מניחים פרוסות גבינה, רוקט וחוזרים על השכבות.
  5. חותכים את הקרום מסביב, חוצים ומגישים מיד.
כריך קממבר
צילום: סופגי

הכנתם? מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם 🙂

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

תפוחי אדמה צלויים עם פרמז'ן

בואו נעשה קצת דמיון מודרך (מעולם לא עשיתי אז ייתכן ואני חוטא לאמת אבל זרמו איתי): אתם בבית. בחוץ אפור מעיק עם נטייה לשחור מדכא,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)