בצלים ממולאים

מתוך ״גם טעים גם בריא״. צילום: חיים יוסף

מרכיבים:

6 בצלים בינוניים
מעט שמן

למילוי
1 ק״ג בשר חזה הודו טחון
1/2 כוס (125 גרם) אורז
4 כפות עלי כוסברה קצוצים דק
1 בצל קצוץ דק
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הבצלים השלמים כשעה בסיר עם מים, עד ריכוך. מסננים ומצננים.
    חותכים חתך לגובה הבצלים, רק עד אמצע הבצל, ומפרידים לעלים.
  2. מערבבים את חומרי המילוי וממלאים את עלי הבצל, מגלגלים לסגירה.
  3. מורחים סיר שטוח במעט שמן ומסדרים את הבצלים הממולאים. ממלאים במים עד כיסוי הממולאים.
  4. מביאים לרתיחה, לאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי.

 

המתכון מתאים במצבי המחלה הבאים:
(2) לשמירת מחלת קרוהן בשליטה
(5) לחולי צליאק ואי סבילות לגלוטן
(7) אי סבילות ללקטוז

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

מאפי הפסטה הם הזדמנות נפלאה להשתמש בשאריות של פסטה, קצוות של גבינות וירקות צלויים בסגנון אנטיפסטי. לכן כמות הפסטה במתכון, סוג הגבינות ואפילו הסלק –

טורטיה ללא גלוטן

טורטיה ללא גלוטן וקטוגנית

טורטיה בשר זו האחות החושפנית של העראייס האהוב, אבל את האופציה להכין את המנה עם טורטיה ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא פחמימות, מותאמת למי ששומרים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)