שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

בצלים ממולאים

מתוך ״גם טעים גם בריא״. צילום: חיים יוסף

מרכיבים:

6 בצלים בינוניים
מעט שמן

למילוי
1 ק״ג בשר חזה הודו טחון
1/2 כוס (125 גרם) אורז
4 כפות עלי כוסברה קצוצים דק
1 בצל קצוץ דק
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הבצלים השלמים כשעה בסיר עם מים, עד ריכוך. מסננים ומצננים.
    חותכים חתך לגובה הבצלים, רק עד אמצע הבצל, ומפרידים לעלים.
  2. מערבבים את חומרי המילוי וממלאים את עלי הבצל, מגלגלים לסגירה.
  3. מורחים סיר שטוח במעט שמן ומסדרים את הבצלים הממולאים. ממלאים במים עד כיסוי הממולאים.
  4. מביאים לרתיחה, לאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי.

 

המתכון מתאים במצבי המחלה הבאים:
(2) לשמירת מחלת קרוהן בשליטה
(5) לחולי צליאק ואי סבילות לגלוטן
(7) אי סבילות ללקטוז

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

פשטידת פתיתים ועוף

פשטידת פתיתים ועוף

כשמון וריי התחילו לאכול, פשטידת פתיתים ועוף הייתה אחת המנות הראשונות שבישלתי להם. וכל הכיף זה לשבת משפחה שלמה סביב המנה הזו!

אסקרגו בפריז

לפני 15 שנה נקלעתי בטעות להוטל קוסט בפריז. זה היה בשבוע האופנה והלובי היה גדוש צלמים, דוגמניות, סמים והזיות מהלכות. הייתי צעיר ונרגש ודי תמים,

אי אפשר לברוח מהגורל: אני טבח

בגיל 5 סידרתי בגינה שולחן עם כסאות ומפה לבנה. הכנתי כרטיסים שכתוב עליהם חמישה שקלים (אמא ספרנית ואבא פדגוג התעקשו מגיל אפס על דקדוקי השפה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)