לחמניות פיצוחים

קבלו מתכון לבצק משניים וחצי מרכיבים שאפשר להכין ממנו לא מעט דברים מהממים. לחמניות פיצוחים זו רק דוגמא אחת. אתם יכולים להכין ממנו פיתות שטוחות במחבת ולמלא אותן בתפוחי אדמה או גבינות, אפשר להכין לחמניות בייגל אפשר מלא דברים. סמכו עלי.

לחמניות פיצוחים

לחמניות פיצוחים

מצרכים:

1 קילו קמח תופח
600 מל יוגורט שמנמן
1 כף מלח

אופן ההכנה:

מערבבים ולשים לקבלת בצק. כשיש כדור לשים חמש דק. משאירים עטוף במגבת על השיש לנוח שעה.

מחלקים לכדורים ומרדדים ללחמנייה.

והנה טריק. בחדר האוכל היינו מורחים על הבצק בעזרת מברשת מי סוכר קרים ואז מדביקים את תערובת הפיצוחים. פה אני ממליץ לכם להכין מי סוכר ביחס של חצי כוס סוכר ל1 כוס מים ולקררר לחלוטין. יוצקים לקערה ומוסיפים כמה קוביות קרח.
בקערה נוספת שמים גרעיני חמנייה ודלעת, שומשום ומלח גס. מערבבים

תנור על 175 טורבו

מניחים לחמנייה במי סוכר הקרים ומעבירים לתערובת הפיצוחים. מעבירים לנייר אפייה. אופים 30 דק מעלים חום ל190 ואופים חמש דק. נותנים ללחם להתקרר כמה דק ונוגסים

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מרק חרירה

מרק חרירה טלה

הנה הווריאציה שלי לאחת המנות המרכזיות במטבח המרוקני. שילוב בין טעמו העמוק של הציר, עם הטלה, הוא הדרך המוצלחת בעיניי להכנת המרק הזה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)