פשטידה משאריות פסטה

פתחתי את המקרר לראות מה מתחבא בכלי אחסון הייעודים. גיליתי קערת ספגטי שנשארה במקרר מאתמול (הכנו בולונז פצצה). גבינות בחרתי ממה שהיה: שמנת חמוצה, קוטג וקצת ריקוטה אבל אפשר לגוון חופשי ולפי המלאי במקרר.

פשטידה משאריות פסטה

פשטידה משאריות פסטה

מצרכים:

בערך 3 כוסות פסטה מבושלת מכל סוג
1 גביע שמנת חמוצה
1 גביע קוטג
2 כפות ריקוטה
מלח ופלפל

לבשמל:
1 כף קמח
1 כף חמאה
1 כוס חלב
מלח

לסיום:
גבינה מגוררת (העמק, פרמזן, מוצרלה יבשה, גאודה. קיצר: מה שיש)

אופן הכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות
מערבבים גבינות ופסטה.
בסיר קטנה שמים חמאה וקמח ומערבבים עד שהכל נמס. מוסיפים חלב ומבשלים עד הסמכה (מסננים במידת הצורך)
יוצקים את הבשמל על הפסטה עם הגבינות
מפזרים גבינה מגוררת ואופים 40 דקות

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לחם מטוגן

לחם מטוגן

קבלו מתכון של לחם מטוגן. אפשר לאכול אותו בבוקר שבת ואפשר גם לגמרי לארוחת ערב. לחם מטוגן מצרכים: 1 חלה (עדיף לא טרייה) 1 כוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)