שניצל דלעת ערמונים בתנור

מהר מהר
הנה ארוחת ערב מושלמת. תקראו לה שניצל, תקראו לה בייגל, אבל תמיד תזכרו שזו דלעת ערמונים. והיא מושלמת. וקלה להכנה. וקריספית בטירוף❤️🎃

שניצל דלעת ערמונים

שניצל דלעת ערמונים בתנור

מצרכים:

2-3 דלעת ערמונים קלופות ופרוסות לטבעות

לציפוי:
1 כוס קורנפלור
2 ביצים משוקשקות
2 כוסות תערובת תבלינים: שומשום לבן ושחור, שבבי בצל מיובש, שום גבישי, שאטה, מלח גס
1/2 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:

מחממים תנור למצב טורבו גריל על 200 מעלות
מסדרים טבעות דלעת על התבנית, מזליפים שמן זית ואופים עשר דקות
טובלים כל טבעת בקורנפלור, ביצה, תערובת התבלינים
מסדרים על נייר אפייה ואופים עשרים דקות

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

טירמיסו

טירמיסו מלחם קסטן

טירמיסו – הקינוח האיטלקי הכי אהוב וגם הכי מוכר (אחרי הגלידה). הסיפור מאחורי שם המנה, שכבר מזמן הפך לקלישאה (טירה-מי-סו), כנראה מרמז דווקא על הדרך

עוף ממולא באורז ופטריות

עוף ממולא באורז ופטריות

בגיל 14 חזרתי מאישפוז בסורוקה הביתה מפוצץ בסטרואידים. מעבר לזה שסטרואידים הם מכת מוות לעצמות שלנו ולשאר הגוף בערך הם גם מעוררי רעב קיצוני. כל

לחם קסטן

לחם קסטן של האופה אלי אברהם (לחמא)

אלי הוא אופה מחונן, אחד מן האופים הטובים ביותר שפועלים בישראל. מצטיין בית הספר לקונדיטורים NYRS בניו יורק ומי שעומד מאחורי רבים מהלחמים היותר טובים,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)