מהר מהר
הנה ארוחת ערב מושלמת. תקראו לה שניצל, תקראו לה בייגל, אבל תמיד תזכרו שזו דלעת ערמונים. והיא מושלמת. וקלה להכנה. וקריספית בטירוף❤️🎃
שניצל דלעת ערמונים בתנור
מצרכים:
2-3 דלעת ערמונים קלופות ופרוסות לטבעות
לציפוי:
1 כוס קורנפלור
2 ביצים משוקשקות
2 כוסות תערובת תבלינים: שומשום לבן ושחור, שבבי בצל מיובש, שום גבישי, שאטה, מלח גס
1/2 כוס פירורי לחם
אופן ההכנה:
מחממים תנור למצב טורבו גריל על 200 מעלות
מסדרים טבעות דלעת על התבנית, מזליפים שמן זית ואופים עשר דקות
טובלים כל טבעת בקורנפלור, ביצה, תערובת התבלינים
מסדרים על נייר אפייה ואופים עשרים דקות