שניצל דלעת ערמונים בתנור

מהר מהר
הנה ארוחת ערב מושלמת. תקראו לה שניצל, תקראו לה בייגל, אבל תמיד תזכרו שזו דלעת ערמונים. והיא מושלמת. וקלה להכנה. וקריספית בטירוף❤️🎃

שניצל דלעת ערמונים

שניצל דלעת ערמונים בתנור

מצרכים:

2-3 דלעת ערמונים קלופות ופרוסות לטבעות

לציפוי:
1 כוס קורנפלור
2 ביצים משוקשקות
2 כוסות תערובת תבלינים: שומשום לבן ושחור, שבבי בצל מיובש, שום גבישי, שאטה, מלח גס
1/2 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:

מחממים תנור למצב טורבו גריל על 200 מעלות
מסדרים טבעות דלעת על התבנית, מזליפים שמן זית ואופים עשר דקות
טובלים כל טבעת בקורנפלור, ביצה, תערובת התבלינים
מסדרים על נייר אפייה ואופים עשרים דקות

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פסטה בולונז

פסטה בולונז שכולם אוהבים

הגרסה של הראגו המקורי שהגיע מבולוניה שבאיטליה שונה ביותר מהבולונז שאנחנו מכירים. הגרסה שלנו היא, אפעס, אמריקאית, אבל באותה הנשימה היא טעימה בקטע אחר, אהובה

מרק חרירה

מרק חרירה טלה

הנה הווריאציה שלי לאחת המנות המרכזיות במטבח המרוקני. שילוב בין טעמו העמוק של הציר, עם הטלה, הוא הדרך המוצלחת בעיניי להכנת המרק הזה.

כרוב ממולא

כרוב ממולא

הכנתי היום, עם שלושה ילדים חולים בבית, גרון כואב, מיליון דברים שנדחו מפאת המצב, ונקבעו מחדש, איכשהו, להיום. ואיך לומר? המצב נשאר בדיוק אותו הדבר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)