סלט אבוקדו

קבלו כריך סלט אבוקדו שאבא שלי היה מכין לי בתור ילד (הרבה לפני ששמענו על המילה גוואקמולי)
סלט אבוקדו עם ביצה קשה, בצל לבן, שמן זית, מיץ לימון, מלח גס.
אבא שלי היה מפוצץ את הסלט בהמון בצל לבן. לא עניין אותו מה ילדים ״אמורים לאהוב״. ככה הוא גדל, וככה הוא גידל אותי (למזלי). אבא שלי לא נוגע בחריף ואת הסטייה לאהבת החריף ירשתי כנראה מאמא שלי (למזלי).

קבלו את הסלט אבוקדו (גוואקמולי) הכי טעים שיש!

סלט אבוקדו

סלט אבוקדו

מצרכים:

2 אבוקדו ״האס״ קלופים ופרוסים גס
1 בצל לבן לא גדול פרוס דק (אפשר גם פחות אם אתם לא בקטע)
3 ביצים קשות
1 ענף סלרי אמריקאי קצוץ לקוביות
4 ענפי בצל ירוק פרוסים לטבעות דקיקות
1 פלפל אדום חריף פרוס לטבעות (או לפי הטעם)
2 כפות שמן זית עדין
1 לימון סחוט
מלח גס
(אצלנו לא שמו פלפל שחור בסלט הזה אז מה שבא לכם)
4 פרוסות חלה (או לחם שאתם אוהבים אבל נשבע לכם שחלה קלוייה בשמן זית במחבת זה הדבר הטוב ביקום)

אופן הכנה:
קוצצים אבוקדו, בצל, ביצים, סלרי, בצל ירוק ומערבבים. מוסיפים שמז, מיץ לימון ומלח ומערבבים.

קולים חלה בשמן זית עד השחמה, מסדרים את הסלט על החלה הקלוייה, קצת פלפל אדום חריף (אפשר גם שאטה גרוס)

ב ת א ב ו ן

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

בוריקיטס

בוריקיטס של תמרה אהרוני

כל שבוע אני הולך לארח במטבח של הבית שלנו חבר/ה שיגיעו לבשל ולאפות עם הילדים, ויתנו כמה טיפים על שילוב ילדים במטבח. האורחת הראשונה שלי

מרק בשר תימני

מרק בשר תימני ולחוח

קבלו מרק בשר תימני ולחוח שבאמת, אבל באמת, לא בעיה להכין. נגיד זאת כך, עשר דקות להכין מרק. חמש דקות לחוח. חילבה דורשת השרייה של

קיש ארטישוק

קיש ארטישוק

משום מה יש לקיש שם רע. סוג של מאכל שאריות שמערבבים ודוחפים לתנור, ויודעים מה? לרוב זה באמת ככה. החלטתי להוכיח לכל הספקנים והספקניות שבניכם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)