סלט אבוקדו

קבלו כריך סלט אבוקדו שאבא שלי היה מכין לי בתור ילד (הרבה לפני ששמענו על המילה גוואקמולי)
סלט אבוקדו עם ביצה קשה, בצל לבן, שמן זית, מיץ לימון, מלח גס.
אבא שלי היה מפוצץ את הסלט בהמון בצל לבן. לא עניין אותו מה ילדים ״אמורים לאהוב״. ככה הוא גדל, וככה הוא גידל אותי (למזלי). אבא שלי לא נוגע בחריף ואת הסטייה לאהבת החריף ירשתי כנראה מאמא שלי (למזלי).

קבלו את הסלט אבוקדו (גוואקמולי) הכי טעים שיש!

סלט אבוקדו

סלט אבוקדו

מצרכים:

2 אבוקדו ״האס״ קלופים ופרוסים גס
1 בצל לבן לא גדול פרוס דק (אפשר גם פחות אם אתם לא בקטע)
3 ביצים קשות
1 ענף סלרי אמריקאי קצוץ לקוביות
4 ענפי בצל ירוק פרוסים לטבעות דקיקות
1 פלפל אדום חריף פרוס לטבעות (או לפי הטעם)
2 כפות שמן זית עדין
1 לימון סחוט
מלח גס
(אצלנו לא שמו פלפל שחור בסלט הזה אז מה שבא לכם)
4 פרוסות חלה (או לחם שאתם אוהבים אבל נשבע לכם שחלה קלוייה בשמן זית במחבת זה הדבר הטוב ביקום)

אופן הכנה:
קוצצים אבוקדו, בצל, ביצים, סלרי, בצל ירוק ומערבבים. מוסיפים שמז, מיץ לימון ומלח ומערבבים.

קולים חלה בשמן זית עד השחמה, מסדרים את הסלט על החלה הקלוייה, קצת פלפל אדום חריף (אפשר גם שאטה גרוס)

ב ת א ב ו ן

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עוף עם פירות יבשים

עוף עם פירות יבשים

בגיל 23 חזרתי לגור אצל ההורים באשל הנשיא. עברתי ניתוח קשוח וכרתו לי מטר שלם מהמעי הדק. סבלתי מחסימה איומה וכאבי תופת, דלקת קשוחה וכאבי

עוגיות חמאה ריישי וקורדיספס

עוגיות חמאה ריישי וקורדיספס

בשנה האחרונה אנחנו צורכים ריישי וקורדיספס של ברא. פטריות הפכו (סוף סוף ובצדק) לכוח על שעוזר לנו לשמור על עצמינו: פיזית ומנטלית. יש לפטריות הללו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)