קבלו כריך סלט אבוקדו שאבא שלי היה מכין לי בתור ילד (הרבה לפני ששמענו על המילה גוואקמולי)
סלט אבוקדו עם ביצה קשה, בצל לבן, שמן זית, מיץ לימון, מלח גס.
אבא שלי היה מפוצץ את הסלט בהמון בצל לבן. לא עניין אותו מה ילדים ״אמורים לאהוב״. ככה הוא גדל, וככה הוא גידל אותי (למזלי). אבא שלי לא נוגע בחריף ואת הסטייה לאהבת החריף ירשתי כנראה מאמא שלי (למזלי).
קבלו את הסלט אבוקדו (גוואקמולי) הכי טעים שיש!
סלט אבוקדו
מצרכים:
2 אבוקדו ״האס״ קלופים ופרוסים גס
1 בצל לבן לא גדול פרוס דק (אפשר גם פחות אם אתם לא בקטע)
3 ביצים קשות
1 ענף סלרי אמריקאי קצוץ לקוביות
4 ענפי בצל ירוק פרוסים לטבעות דקיקות
1 פלפל אדום חריף פרוס לטבעות (או לפי הטעם)
2 כפות שמן זית עדין
1 לימון סחוט
מלח גס
(אצלנו לא שמו פלפל שחור בסלט הזה אז מה שבא לכם)
4 פרוסות חלה (או לחם שאתם אוהבים אבל נשבע לכם שחלה קלוייה בשמן זית במחבת זה הדבר הטוב ביקום)
אופן הכנה:
קוצצים אבוקדו, בצל, ביצים, סלרי, בצל ירוק ומערבבים. מוסיפים שמז, מיץ לימון ומלח ומערבבים.
קולים חלה בשמן זית עד השחמה, מסדרים את הסלט על החלה הקלוייה, קצת פלפל אדום חריף (אפשר גם שאטה גרוס)
ב ת א ב ו ן