בורקס מדפי פילו

בורקס של שבת בבוקר

בורקס מדפי פילו

מצרכים:

10 דפי פילו
שמן זית למריחה
מילוי:
20 שמפיניון פרוסות
10 פורטבלה
1 חבילת ערמונים בוואקום
3 כוסות תרד צעיר
3 שיני שום פרוסות
1 חבילה בולגרית
2 כפות גבינת שמנת
מלח ופלפל
לציפוי:
1 ביצה
1/4 כוס שומשום

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות
מורחים דף פילו בשמן זית ומקפלים בחצי. מורחים עוד קצת שמן
במחבת עם שמן זית מקפיצים פטריות, שום, תרד
מצננים מעט
בקערה מועכים את הגבינות, הערמונים ומכניסים אליה את תערובת הפטריות, שום ותרד. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים שתי כפות מהמילוי במרכז הפילו.
מקפלים כמו מעטפה
מורחים ביצה ובוזקים שומשום
אופים 30 דק

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

ניוקי א-לה רומנה ברוטב פטריות

מתכון של ניוקי א-לה רומנה ברוטב פטריות ופרמז׳ן שמתאים כמנה למרכז השולחן, כמנה עיקרית וכמנת חג מהממת. מנה קלה יחסית לשם המאיים שלה 🙂

גראטן תפוחי אדמה

גראטן תפוחי אדמה אישי

אני עמוס בטירוף ובחוץ אפור, אין לי ממש זמן לכתוב לכם על פריז כמו שהייתי שמח. העיר של שירנקה ושלי. העיר בה התאהבנו. העיר שהיינו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)