גראטן תפוחי אדמה אישי

אני עמוס בטירוף ובחוץ אפור, אין לי ממש זמן לכתוב לכם על פריז כמו שהייתי שמח. העיר של שירנקה ושלי. העיר בה התאהבנו. העיר שהיינו בה הכי הרבה פעמים, שאנחנו מכירים אותה היטב והופכים שם כמיטב המסורת לקיטצ׳ים בתבל. בעוף רוטיסרי ב5 יורו בשוק ואז אוייסטרים ויין בכוס ועד ערב בלתי נשכח על הבר המתנה למסעדת אטליה של רובשון ז״ל. הערב בה יצאתי איכשהו עם בקבוק ענק של סבון לידיים ממסעדת בשרים ממושלנת ועד הפעם שרצנו מהאייפל לחדר כי היה לנו פיפי למות.
זהו, יותר מזה אין לי זמן היום.

תכינו גראטן אישי ופשוט תיהיו טובים❤️

גראטן תפוחי אדמה

גראטן תפוחי אדמה אישי

מצרכים:

6 תפוחי אדמה קלופים
1 כוס חלב
1.5 כוס שמנת מתוקה
50 גר חמאה
1/2 כוס גאודה
1/2 כוס מוצרלה
1/2 כוס פרמזן מגורר
1 שן שום
2 ענפי טימין
מלח פלפל

אופן הכנה:

פורסים את תפוחי האדמה לטבעות אבל לא עד הסוף. סטייל אקורדיון.
מסדרים בתבנית.
בסיר שמים חלב, שמנת, חמאה, שום וטימין ולתבל. להביא לרתיחה ולצקת על תפוחי האדמה. לפזר גראודה ולאפות ב200 מעלות שעה.
מוציאים ומוסיפים את שאר הגבינות ועוד עשרים דק על 230 מעלות.
בתאבון

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קאו מאן גאי של גברת קוטייאו

לגברת קוטייאו הגעתי לאכול כמעט ברגע שהיא נפתחה, אי שם ב2019. נתחיל מתרגום קליל, קוטייאו זה ״מרק נודלס״ בתאילנדית. הבעלים של גברת קוטייאו הוא מתי

לחם מארבעה מרכיבים

לחם מארבעה מרכיבים

ראיתי לפני שנתיים מתכון שהפך ויראלי בטירוף ללחם מארבעה מרכיבים (ואחכ גם לפוקצ׳ה באותו סגנון) וזה הזכיר לי לחם שהיינו אופים בפודארט לפני, ובכן –

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)