בורקס מדפי פילו

בורקס של שבת בבוקר

בורקס מדפי פילו

מצרכים:

10 דפי פילו
שמן זית למריחה
מילוי:
20 שמפיניון פרוסות
10 פורטבלה
1 חבילת ערמונים בוואקום
3 כוסות תרד צעיר
3 שיני שום פרוסות
1 חבילה בולגרית
2 כפות גבינת שמנת
מלח ופלפל
לציפוי:
1 ביצה
1/4 כוס שומשום

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות
מורחים דף פילו בשמן זית ומקפלים בחצי. מורחים עוד קצת שמן
במחבת עם שמן זית מקפיצים פטריות, שום, תרד
מצננים מעט
בקערה מועכים את הגבינות, הערמונים ומכניסים אליה את תערובת הפטריות, שום ותרד. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים שתי כפות מהמילוי במרכז הפילו.
מקפלים כמו מעטפה
מורחים ביצה ובוזקים שומשום
אופים 30 דק

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

ירקות ממולאים של שירנקה

זה היה כמה ימים אחרי שהכרנו, שירנקה שכבה על הספה בדירה שלי ואמרה שעד שלא אכלתי ממולאים מעשה ידיה, כאילו מעולם לא טעמתי ממולאים. בא לי שוב!

קוגל תפוחי אדמה

קוגל תפוחי אדמה

שביקשו ממני להכין לביבות מעניינות היה גשם זלעפות בחוץ. לרגע הרגשתי בחורף אירופאי. בלי להתבלבל ויתרתי על הלביבה המסורתית והחלטתי לאחד אותה עם אחיה הקרוב

קציצות דגים

קציצות דגים שילדים אוהבים

קציצות דגים שילדים אוהבים ברמות. לפחות הילדים שלי. זה קטע עם דגים. מאז שהיינו ביוון, והלכנו לשוק בפלומרי לקנות קצת דגים לארוחת ערב (אח"כ בעזרת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)