בורקס מדפי פילו

בורקס של שבת בבוקר

בורקס מדפי פילו

מצרכים:

10 דפי פילו
שמן זית למריחה
מילוי:
20 שמפיניון פרוסות
10 פורטבלה
1 חבילת ערמונים בוואקום
3 כוסות תרד צעיר
3 שיני שום פרוסות
1 חבילה בולגרית
2 כפות גבינת שמנת
מלח ופלפל
לציפוי:
1 ביצה
1/4 כוס שומשום

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות
מורחים דף פילו בשמן זית ומקפלים בחצי. מורחים עוד קצת שמן
במחבת עם שמן זית מקפיצים פטריות, שום, תרד
מצננים מעט
בקערה מועכים את הגבינות, הערמונים ומכניסים אליה את תערובת הפטריות, שום ותרד. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים שתי כפות מהמילוי במרכז הפילו.
מקפלים כמו מעטפה
מורחים ביצה ובוזקים שומשום
אופים 30 דק

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

זיתים כבושים

זיתים כבושים

כשאורי הגיע לפני שבועיים בערך לבשנו שנינו, מבלי שתיאמנו, את אותה החולצה. דיברנו על השבעה באוקטובר, על המלחמה, חטופים והמצב האיום בצפון. עשר דקות אחרי

פלאפל כרובית

פלאפל כרובית

כשהיינו צעירים ותל אביבים היינו אוכלים פלאפל בלי סוף. כל שישי היינו שירנקה ואני הולכים לפלאפל ג׳וני בטשרניחובסקי ואוכלים מנה וחצי. בשנים האחרונות הפלאפל המועדף

חמאה בטעמים

חמאה בטעמים

חמאה זה אחד הדברים שאני הכי אוהב. אני אוהב לבשל איתה ואוהב לנשנש אותה סתם ככה עם קרקרים פריכים (קטוגנים כמובן). חמאת שום זו אולי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)