קבב רומני ממולא שום קונפי

צילום: סופגי
צילום: סופגי

פורסם בשיתוף: ערוץ האוכל

הכנתם גם? שתפו אותי באינסטגרם

קבב רומני ממולא שום קונפי

שום קונפי
מצרכים:
10 שיני שום
שמן זית
אופן הכנה:
מכניסים לסיר שמן זית / צמחי ו- 10 שיני שום. מקרמלים את השום על אש נמוכה למשך כ- 20 דקות.
 
קבב 
מצרכים:
1 ק״ג בשר מס׳ 2 טחון
100 גרם שומן בקר טחון או קצוץ
טימין יבש
מלח
פלפל שחור
חצי כוס סודה
אופן הכנת הקבב: לשים יחד את הבשר, שומן הבקר, התבלינים והסודה לעיסה מעורבבת היטב. מקבבים את הקציצה ויוצרים עם האצבע חור – מכניסים שן שום קונפי וסוגרים מסביב. מטגנים את הקבבים על המנגל או במחבת.

רוטב עשבים –
¼ כוס שמן זית
2 כפות חומץ
מלח
פלפל שחור
1 שום קונפי
3-4 שיני שום כתושות
אורגנו טרי
טימין טרי
אופן הכנה: קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים היטב הכל.
הרכבת המנה:
מורחים את רוטב העשבים על הקבבים המטוגנים ונותנים עוד נגיעה של שמן זית, מיץ לימון ושיני שום קונפי מסביב.

 

למתכון להכנת שום קונפי ביתי, היכנסו לפה >

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

דים סאם

דים סאם

ראיתי איזה סרטון לפני המלחמה עוד של מישהי שמכינה דים סאם בצורת ורד, וזה היה כה יפה ורומנטי, והחלטתי להכין משהו בסגנון. זה היה יום

בצק עלים ממולא פרגית

בצק עלים ממולא בפרגית

אחת לכמה זמן יש איזו המצאה קולינרית שאני מתעצבן ממש שלא אני חשבתי עליה קודם, ואני מדבר על הבצקים המצוננים של שמרית. אני מדגיש –

אוסובוקו עגל

אוסובוקו עגל עם קניידלך

מנה מושלמת לפסח שמשלבת את האוכל שכולנו אוהבים לנשנש – קניידלך! אז קבלו מתכון שמבשלים בבישול ארוך בסיר אחד – אוסובוקו עגל עם קניידלך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)