קבב רומני ממולא שום קונפי

צילום: סופגי
צילום: סופגי

פורסם בשיתוף: ערוץ האוכל

הכנתם גם? שתפו אותי באינסטגרם

קבב רומני ממולא שום קונפי

שום קונפי
מצרכים:
10 שיני שום
שמן זית
אופן הכנה:
מכניסים לסיר שמן זית / צמחי ו- 10 שיני שום. מקרמלים את השום על אש נמוכה למשך כ- 20 דקות.
 
קבב 
מצרכים:
1 ק״ג בשר מס׳ 2 טחון
100 גרם שומן בקר טחון או קצוץ
טימין יבש
מלח
פלפל שחור
חצי כוס סודה
אופן הכנת הקבב: לשים יחד את הבשר, שומן הבקר, התבלינים והסודה לעיסה מעורבבת היטב. מקבבים את הקציצה ויוצרים עם האצבע חור – מכניסים שן שום קונפי וסוגרים מסביב. מטגנים את הקבבים על המנגל או במחבת.

רוטב עשבים –
¼ כוס שמן זית
2 כפות חומץ
מלח
פלפל שחור
1 שום קונפי
3-4 שיני שום כתושות
אורגנו טרי
טימין טרי
אופן הכנה: קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים היטב הכל.
הרכבת המנה:
מורחים את רוטב העשבים על הקבבים המטוגנים ונותנים עוד נגיעה של שמן זית, מיץ לימון ושיני שום קונפי מסביב.

 

למתכון להכנת שום קונפי ביתי, היכנסו לפה >

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

כיסונים

כיסונים ממולאים עוף

תקשיבו לי טוב ותשמרו את המתכון הזה כי זה באמת הכי קל אי פעם שתכינו לכיסונים, וכשאני אומר כיסונים אני מתכוון לגיוזה צרובה ודים סאם

כדורי פירה וצ׳דר

כדורי פירה וצ'דר בדיוק כמו בסוסו

באמת, אבל באמת שאין לכם מושג כמה כדורי פירה וצ׳דר טיגנתי בחיי. מי חשב שזה יתפוס ויהפוך לתוספת הכי מבוקשת ליד ההמבורגר? קבלו את המתכון מהסוסו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)