קבב רומני ממולא שום קונפי

צילום: סופגי
צילום: סופגי

פורסם בשיתוף: ערוץ האוכל

הכנתם גם? שתפו אותי באינסטגרם

קבב רומני ממולא שום קונפי

שום קונפי
מצרכים:
10 שיני שום
שמן זית
אופן הכנה:
מכניסים לסיר שמן זית / צמחי ו- 10 שיני שום. מקרמלים את השום על אש נמוכה למשך כ- 20 דקות.
 
קבב 
מצרכים:
1 ק״ג בשר מס׳ 2 טחון
100 גרם שומן בקר טחון או קצוץ
טימין יבש
מלח
פלפל שחור
חצי כוס סודה
אופן הכנת הקבב: לשים יחד את הבשר, שומן הבקר, התבלינים והסודה לעיסה מעורבבת היטב. מקבבים את הקציצה ויוצרים עם האצבע חור – מכניסים שן שום קונפי וסוגרים מסביב. מטגנים את הקבבים על המנגל או במחבת.

רוטב עשבים –
¼ כוס שמן זית
2 כפות חומץ
מלח
פלפל שחור
1 שום קונפי
3-4 שיני שום כתושות
אורגנו טרי
טימין טרי
אופן הכנה: קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים היטב הכל.
הרכבת המנה:
מורחים את רוטב העשבים על הקבבים המטוגנים ונותנים עוד נגיעה של שמן זית, מיץ לימון ושיני שום קונפי מסביב.

 

למתכון להכנת שום קונפי ביתי, היכנסו לפה >

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה של סבתא שרה

אין סוף לסוגי עוגות הגבינה שיש בעולם הזה. אבל באובייקטיביות אני סבור כי עוגת גבינה אפויה של סבתא שרה זכרונה לברכה- הייתה הטעימה מכולן.

קרקר קיטוגני

קרקר קיטוגני

אתם יושבים? יופי. עכשיו קומו וכנסו למטבח. קרקר קיטוגני שאתם חייבים להכין בכלום עבודה (גם אם אתם לא קיטוגנים). קרקר קיטוגני מצרכים: 1 כוס פשתן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)