תפוחי אדמה וחזה אווז מעושן

קבלו גראטן משני מרכיבים: תפוחי אדמה וחזה אווז מעושן. בלי חמאה ובלי שמנת ובלי כאב ראש.

תפוחי אדמה וחזה אווז מעושן

תפוחי אדמה וחזה אווז מעושן

מצרכים:
חמישה תפוחי אדמה קלופים ופרוסים
מרינדה:
1 חבילה חזה אווז מעושן קצוץ
1/2 כוס שמן זית
1 כפית פפריקה
3 שיני שום כתושות
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית ומורחים במרינדה.
מכסים בנייר כסף ואופים 45 דקות
מסירים נייר ואופים עוד רבע שעה

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

בשר מפורק בתוך לחמנייה מאודה

בשר מפורק בתוך לחמנייה מאודה

הייתי מת להראות לכם שימוש מגניב לסיר אידוי שלהם אז מה יותר קלאסי מלחמנייה מאודה ועוד במילוי בשר מטורף ומפורק? אין! האמת שאפשר לאדות שם

עוף ממולא אורז בסמטי

עוף ממולא אורז בסמטי

הנה זה קורה. מחר כבר ערב ראש השנה ואחרי אינסוף מתכונים, הנה אחד אחרון אהוב עלי במיוחד – עוף ממולא אורז בסמטי. ומילה אישית ממני:

פאי רועים

פאי רועים ״קצת אחר״ לשירנקה

פאי רועים זה אולי אחד מהמתכונים העתיקים בהיסטוריה הקולינרית וגם אחד האהובים. אני מת על המתכון הזה. הוא מנחם אותי וטעים בטירוף! וגם התאומים יכולים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)