תפוחי אדמה וחזה אווז מעושן

קבלו גראטן משני מרכיבים: תפוחי אדמה וחזה אווז מעושן. בלי חמאה ובלי שמנת ובלי כאב ראש.

תפוחי אדמה וחזה אווז מעושן

תפוחי אדמה וחזה אווז מעושן

מצרכים:
חמישה תפוחי אדמה קלופים ופרוסים
מרינדה:
1 חבילה חזה אווז מעושן קצוץ
1/2 כוס שמן זית
1 כפית פפריקה
3 שיני שום כתושות
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית ומורחים במרינדה.
מכסים בנייר כסף ואופים 45 דקות
מסירים נייר ואופים עוד רבע שעה

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

ספרינג רול סלמון

ספרינג רול סלמון משני מרכיבים

ספרינג רול סלמון משני מרכיבים (כמעט, אל תיהיו קטנוניים) ספרינג רול סלמון משני מרכיבים מצרכים: 300 גר סלמון חתוך למלבנים לא דקים מדי 10 דפי

גרבלקס סלמון

גרבלקס סלמון וסלק

ייבוש דג במלח היא שיטת השימור העתיקה בעולם, והמוצלחת ביותר. כל מה שצריך זה דג טרי ומלח, שכן מלח (וסוכר שהתווסף בהמשך לאיזון המליחות) הם

אוסובוקו עגל

אוסובוקו עגל עם קניידלך

מנה מושלמת לפסח שמשלבת את האוכל שכולנו אוהבים לנשנש – קניידלך! אז קבלו מתכון שמבשלים בבישול ארוך בסיר אחד – אוסובוקו עגל עם קניידלך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)