גולאש בשר וארטישוק ירושלמי

גולאש בשר אמיתי

המנה המושלמת לחורף!

גולאש בשר

גולאש בשר וארטישוק ירושלמי

מצרכים:

1 קילו בשר צוואר
3 בצלים לבנים
3 נקניקיות קבנוס
2 יחידות מח עצם
6 שיני שום חצויות
100 גר רסק עגבניות
3 כפות קטשופ
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת
מים רותחים לכיסוי
7 ארטישוק ירושלמי קלופים
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
צורבים בשר בשמן זית ומוסיפים קבנוס ובצל. משחימים חמש דק.
מוסיפים רסק, פפריקות, קטשופ, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
מוסיפים מח עצם ומכסים במים רותחים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים אש. מבשלים שעה וחצי.
מוסיפים ארטישוק ומבשלים עוד שעה.

סופה נעימה לכולם❤️

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מקלובה קטוגנית

מקלובה קטוגנית

חברותיי וחבריי הקיטוגנים לאחרונה אני מעלה פה לא מעט ״מהפוכות״ וביקשתם מקלובה קטוגנית, אז עבדכם הנאמן שקד על אחת כזו מלכותית ושווה ברמותתת. נשבע לכםן.

שקשוקה מוח טלה

שקשוקה מוח טלה

שקשוקה זה אחד הדברים הכי שווים שיש בכל יום ובכל שעה. שקשוקה מוח טלה זה בכלל גם עדן, אבל שנייה לפני המוח – בנוגע לשקשוקה:

לחמניות המבורגר

לחמניות המבורגר

אוגוסט זה אחד החודשים השנואים עלי בעולם. אפשר לומר שחיי התהפכו בחודש הזה לפני כמה שנים טובות. לא אכנס עכשיו לכל הפרטים, בכל זאת יום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)