כבר שבועיים רצוף אני מתעורר בתחושה שהיום שבת. לא שבת מנוחה חלילה, אבל שבת. שינסתי מותנים וארגנתי לכם בורקס גבינות מהמם.
בורקס גבינות
מצרכים:
חבילת בצק עלים
מילוי:
100 גר קשקבל מגורר
100 גר מוצרלה יבשה מגוררת
100 גר גאודה מגוררת
1 גביע גבינת שמנת
מלח ופלפל
אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים מרכיבי המילוי ומתבלים
פורסים בצק עלים ריבועים שווים.
פורסים כל ריבוע בחלקו התחתון כלפי מעלה אבל רק עד החצי ובדיוק אותו הדבר בצידו השמאלי של הריבוע
מניחים כדור גבינה על הריבוע בקצה הימני העליון ומקפלים עליו את הבצק השמאלי התחתון. מלפפים את רצועות הבצק הדקות כשתוי וערב
מורחים בביצה ואופים 30 דק