בורקס גבינות

כבר שבועיים רצוף אני מתעורר בתחושה שהיום שבת. לא שבת מנוחה חלילה, אבל שבת. שינסתי מותנים וארגנתי לכם בורקס גבינות מהמם.

בורקס גבינות

בורקס גבינות

מצרכים:

חבילת בצק עלים

מילוי:
100 גר קשקבל מגורר
100 גר מוצרלה יבשה מגוררת
100 גר גאודה מגוררת
1 גביע גבינת שמנת
מלח ופלפל

אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים מרכיבי המילוי ומתבלים
פורסים בצק עלים ריבועים שווים.
פורסים כל ריבוע בחלקו התחתון כלפי מעלה אבל רק עד החצי ובדיוק אותו הדבר בצידו השמאלי של הריבוע
מניחים כדור גבינה על הריבוע בקצה הימני העליון ומקפלים עליו את הבצק השמאלי התחתון. מלפפים את רצועות הבצק הדקות כשתוי וערב
מורחים בביצה ואופים 30 דק

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לבבות ארטישוק

לבבות ארטישוק

ארטישוק הוא ירק ״אפור״ בתזונה הקטוגנית ונורא תלוי במטרותייכם בחיים בעקבות השינוי התזונתי. לא נכנס עכשיו לחישובי פחמימות קטוגנים עם הסיבים או בלעדיהם, הבדלי ברוטו

סלט וולדורף

סלט וולדורף

סלט וולדרוף זו מנה שכל אחד שגדל בשנות השמונים מכיר, וכמו הרבה דברים מהאייטיז ביצוע גס ומעט רשלני זיכה את המנה ביחסי ציבור רעים. אבל

כרוב מותסס

כרוב מותסס

אני חולה קרוהן מגיל 13 ובחישוב מהיר זה 31 שנה שאני חי עם מחלת מעי דלקתית מהקשות ביותר שיש. בחרתי להתעסק באוכל למחייתי כדי להוכיח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)