קציצות דגים הכי טעימות שיש בסיר ענק לכל המשפחה.
לוקחים פיתה, מעמיסים קציצות דגים בפנים, מעל טחינה ויש ארוחה מדהימה.
קציצות דגים הכי טעימות שיש
מצרכים:
לקציצות דגים:
600 גרם מיקס דגים טחונים
צרור כוסברה קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוץ
כפית גדושה מלח
כפית פפריקה מתוקה
כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כף שמן זית
רוטב:
רבע כוס שמן
10 שיני שום
כפית גדושה פפריקה מתוקה
חצי כפית כמון
כף מלח
חצי כפית פלפל שחור
חבילה רסק עגבניות (100 גרם)
2 פחיות עגבניות מרוסקות
250 גרם חומוס מבושל (יש לבשל מראש או קפוא מבושל)
להגשה:
טחינה לבנה
פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה:
בקערה מערבבים היטב את כל מרכיבי קציצות הדגים בעיסוי אגרסיבי עד לקבלת מרקם משחתי.
מכדררים כדורים שווים ומכניסים למקרר.
בסיר סוטאז על אש נמוכה שופכים שמן זית וזורקים את שיני השום.
לאחר קבלת צבע זהוב לשום, מוספים את התבלינים, מערבבים במשך דקה ומוסיפים את הרסק.
מיד מוסיפים את קציצות הדגים ישירות המקרר.
שופכים את העגבניות מרוסקות והחומוס פנימה ומביאים לרתיחה.
מרגע הרתיחה מבשלים במשך 15 דק׳ בדיוק.
מכבים את האש ונותנים לסיר לנוח במשך 5 דק׳.
מוכן! מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומעמיסים בפיתה ביתית יחד עם טחינה
תגובה אחת
היי עומר יקר
האם אפשר לעשות את המתכון – עם דג ברמונדי טחון
זה מה שהיה בחנות דגים.
קניתי 800 גרם
תודה