שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

קוסקוס במיקרו עם פרחי כרובית

פרחי כרובית על קוסקוס.

מפתיע, מהיר, קל וטעים ברמות.

ובלי שום ספק זו מנה שתככב אצלכם על השולחן.

הכנתם? תתייגו אותי באינסטגרם!

מתוך בישולים

פרחי כרובית על מצע קוסקוס במיקרו

מצרכים:

1 כרובית מופרדת לפרחים
כפות שמן זית
כפות רוטב בסיס לבישול אסם
כפית פטרוזיליה
כפית פפריקה מתוקה
 מלח
 פלפל
חבילה קוסקוס
3 כפות שמן קנולה 
כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הכרובית, שמן זית, רוטב בסיס לבישול אסם, פטרוזיליה, פפריקה, מלח ופלפל ומכניסים לכלי טאפרוור למיקרו. מפעילים ל – 20 דק', או עד שהכרובית רכה.
  2. שופכים את הקוסקוס לקערה. מוסיפים את השמן ומערבבים. מוסיפים מים, מערבבים ומכסים. ממתינים 5 דק'.
  3. להגשה: מניחים את הכרובית על מצע הקוסקוס.
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

סלט תירס גילי בוויניגרט פטפוט

מחפשים סלט קליל, קייצי, מרענן, מתקתק וכיפי? זה בול בשבילכם. סלט תירס מזן גילי המוכר בזכות המתיקות שלו, בוויניגרט פטפוט שמשתלב מושלם עם התירס.

תגובה אחת

  1. היי,
    מה התחליף לרוטב בסיס של אסם?
    חיים בחול ואין פה את המוצר הזה

    תודה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)