הכנתי עם לוּס צלעות טלה בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה.
למדנו על צבעים, מרקמים, מוטוריקה גסה, מוטוריקה עדינה ועוד.
יש לכם פה מתכון זריז של צלעות טלה בתנור ובסרטון שיש בהמשך תוכלו לצפות ומיד להיכנס עם הילדים שלכם למטבח.
לפרטים על הספר שלנו ״איך לגדל ילדים שאוהבים לאכול״, לחצו כאן >>
צלעות טלה בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה
מרכיבים:
10 צלעות טלה
2 תפו"א קלופים ופרוסים
1 בטטה קלופה ופרוסה
2 בצלים סגולים פרוסים ומופרדים לגלדים
2 ראשי שום ירוק או רגיל
שמן זית
מלח ופלפל
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות גריל עליון
בתבנית מסדרים בצל תפו"א ובטטה. מוסיפים שום. משמנים היטב בשמן זית, מלח ופלפל. צולים 40 דקות.
צורבים צלעות בשמן זית.
מעבירים על גבי הירקות. מכניסים לתנור לעשר דקות.