צלעות טלה בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה

הכנתי עם לוּס צלעות טלה בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה.
למדנו על צבעים, מרקמים, מוטוריקה גסה, מוטוריקה עדינה ועוד.

יש לכם פה מתכון זריז של צלעות טלה בתנור ובסרטון שיש בהמשך תוכלו לצפות ומיד להיכנס עם הילדים שלכם למטבח.
לפרטים על הספר שלנו ״איך לגדל ילדים שאוהבים לאכול״, לחצו כאן >>

צלעות טלה בתנור

צלעות טלה בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה

מרכיבים:

10 צלעות טלה
2 תפו"א קלופים ופרוסים
1 בטטה קלופה ופרוסה
2 בצלים סגולים פרוסים ומופרדים לגלדים
2 ראשי שום ירוק או רגיל
שמן זית
מלח ופלפל

אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות גריל עליון
בתבנית מסדרים בצל תפו"א ובטטה. מוסיפים שום. משמנים היטב בשמן זית, מלח ופלפל. צולים 40 דקות.

צורבים צלעות בשמן זית.
מעבירים על גבי הירקות. מכניסים לתנור לעשר דקות.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

חמאה מזוקקת

חמאה מזוקקת

התימנים קוראים לה סמנה ונוהגים לעשן אותה. ההודים מכנים אותה גהי ומשתמשים בה ברפואה העתיקה, בצרפת כל טבח מתחיל מזקק חמאה במטבח – והאמת, שמעבר

צימעס

צימעס אשכנזי כהילכתו

המתכון הזה כל כך פשוט להכנה, שאסור לכם לוותר עליו בארוחת החג. צימעס מתקתק לאשכנזים מבנינו (ומי שלא- זה הזמן להכיר). שיהיה חג שמח וטעים ממש!

בצק ממולא בשוקולד

בצק ממולא בשוקולד עשוי במנגל

פורסם בשיתוף: ערוץ האוכל הכנתם גם? שתפו אותי באינסטגרם בצק ממולא בשוקולד עשוי במנגל מרכיבים: 1 ק״ג קמח 3 כפות שמרים יבשים 600 מ״ל מים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)