אני מת על ספגטי בולונז, אבל מה רע בתבשיל של פתיתים בולונז בסיר אחד? ועוד בגרסה כל כך פשוטה, מהירה, טעימה שהילדים שלי מחסלים בשניות!! ומעתה, גם אתם והילדים שלכם יותר ממוזמנים.
פתיתים בולונז בסיר אחד
מצרכים:
1 בצל לבן קצוץ
1 גזר קלוף וקצוץ
2 ענפי סלרי קצוצים
1/2 קילו בשר בקר טחון
2 כוסות פתיתים שאתם אוהבים
1 חבילה קטנה רסק עגבניות
4 כוסות מים רותחים
2 כוסות רוטב עגבניות חלק או פחית עגבניות מרוסקות
1 כפית סוכר חום בהיר
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
בסיר עם שמן זית מטגנים בצל, גזר, סלרי שתי דק ועד הזהבה.
מוסיפים בשר ומשחימים היטב.
מוסיפים פתיתים, רסק עגבניות, סוכר ומים רותחים.
מבשלים על אש בינונית עד שהמים נספגים בפתיתים והפתיתים מוכנים.
מוסיפים רוטב עגבניות ומבשלים עוד חמש דק.
מתבלים במלח ופלפל וטועמים.
אני הוספתי אפונת גינה בערך כוס וחצי רק כי יש עכשיו אפונת גינה טרייה ואין משהו יותר מהנה מאשר לחלץ את האפונים מהתרמיל ביחד עם הילדים, אפשר להוסיף אפונה קפואה ואפשר לוותר.
אנחנו מגישים בבית עם שש טון פרמזן למי שחושק.
ב ת א ב ו ן