פתיתים בולונז בסיר אחד

אני מת על ספגטי בולונז, אבל מה רע בתבשיל של פתיתים בולונז בסיר אחד? ועוד בגרסה כל כך פשוטה, מהירה, טעימה שהילדים שלי מחסלים בשניות!! ומעתה, גם אתם והילדים שלכם יותר ממוזמנים.

פתיתים בולונז

פתיתים בולונז בסיר אחד

מצרכים:

1 בצל לבן קצוץ
1 גזר קלוף וקצוץ
2 ענפי סלרי קצוצים
1/2 קילו בשר בקר טחון
2 כוסות פתיתים שאתם אוהבים
1 חבילה קטנה רסק עגבניות
4 כוסות מים רותחים
2 כוסות רוטב עגבניות חלק או פחית עגבניות מרוסקות
1 כפית סוכר חום בהיר
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
בסיר עם שמן זית מטגנים בצל, גזר, סלרי שתי דק ועד הזהבה.
מוסיפים בשר ומשחימים היטב.
מוסיפים פתיתים, רסק עגבניות, סוכר ומים רותחים.
מבשלים על אש בינונית עד שהמים נספגים בפתיתים והפתיתים מוכנים.
מוסיפים רוטב עגבניות ומבשלים עוד חמש דק.
מתבלים במלח ופלפל וטועמים.
אני הוספתי אפונת גינה בערך כוס וחצי רק כי יש עכשיו אפונת גינה טרייה ואין משהו יותר מהנה מאשר לחלץ את האפונים מהתרמיל ביחד עם הילדים, אפשר להוסיף אפונה קפואה ואפשר לוותר.
אנחנו מגישים בבית עם שש טון פרמזן למי שחושק.

ב ת א ב ו ן

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לחם קסטן

לחם קסטן של האופה אלי אברהם (לחמא)

אלי הוא אופה מחונן, אחד מן האופים הטובים ביותר שפועלים בישראל. מצטיין בית הספר לקונדיטורים NYRS בניו יורק ומי שעומד מאחורי רבים מהלחמים היותר טובים,

בצק פסטה על בסיס חמאה

בצק פסטה על בסיס חמאה

תעצרו רגע את החיים שלכם ותקשיבו לי טוב: בצק פסטה על בסיס חמאה!!! והכי קל בעולם להכנה, ולא רק זה הכי נוח ביקום לעבוד איתו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)