סשימי פרידה ירוקה של אליטה אופק

עוד מתכון מנצח ממטבחה של אליטה אופק המוכשרת.
סשימי פרידה ירוק, שמקבל את כל הקיק והטוויסט מהסחוג הירוק שמשדכים אליו.
זה לא מתכון קלאסי אבל זה מתכון מהמם, שיכול לסגור פינה של ארוחה קלילה או לשמש כמנת פתיחה לאירוח שלם.

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם ואת אליטה גם

סשימי פרידה ירוק:

מצרכים:

350 גרם פילה פרידה פרוס לסשימי

½ פלפל ירוק חריף פרוס 

שמן זית בנדיבות

מלח ים אטלנטי

מצרכים לסחוג ירוק:

2 פלפלים ירוקים מנוקים מגרעינים (אם רוצים חריף אז להשאיר את הגרעינים)

חופן נדיב של כוסברה

¾ כוס שמן זית 

1 כפית מלח ים אטלנטי 

אופן ההכנה:

נטחן למרקם חלק את כל מרכיבי הסחוג.

נסדר בצלחת גדולה את הסשימי, נפזר פרוסות של פלפל ירוק חריף נגיעות של סחוג על כל סשימי, נזלף שמן זית איכותי בנדיבות! ונפזר מעל הכל מלח ים אטלנטי 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

סלט קולסלאו אסייאתי

סלט קולסלאו אסייאתי

קולסלאו זו אחת המילים שאני אוהב להגיד למוּן וריי שנמצאים בדיוק בשלב ההתפתחותי שגורם להם לחזור אחרי בניסיון ללמוד את המילה. אחרי דובדבן זו המילה

בייגלה ביתי

בייגלה ביתי לילדים

סבתא שרה ז״ל הייתה אופה לנו בייגלעך כל הזמן. היא באופן כללי אהבה מזון שנגמר בצירוף לעך. קניידלעך, גרגרלעך, הלזלעך ואני הייתי הקינדרלעך שלה. סבתא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)