שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

סשימי פרידה ירוקה של אליטה אופק

עוד מתכון מנצח ממטבחה של אליטה אופק המוכשרת.
סשימי פרידה ירוק, שמקבל את כל הקיק והטוויסט מהסחוג הירוק שמשדכים אליו.
זה לא מתכון קלאסי אבל זה מתכון מהמם, שיכול לסגור פינה של ארוחה קלילה או לשמש כמנת פתיחה לאירוח שלם.

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם ואת אליטה גם

סשימי פרידה ירוק:

מצרכים:

350 גרם פילה פרידה פרוס לסשימי

½ פלפל ירוק חריף פרוס 

שמן זית בנדיבות

מלח ים אטלנטי

מצרכים לסחוג ירוק:

2 פלפלים ירוקים מנוקים מגרעינים (אם רוצים חריף אז להשאיר את הגרעינים)

חופן נדיב של כוסברה

¾ כוס שמן זית 

1 כפית מלח ים אטלנטי 

אופן ההכנה:

נטחן למרקם חלק את כל מרכיבי הסחוג.

נסדר בצלחת גדולה את הסשימי, נפזר פרוסות של פלפל ירוק חריף נגיעות של סחוג על כל סשימי, נזלף שמן זית איכותי בנדיבות! ונפזר מעל הכל מלח ים אטלנטי 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

סלט בורגול וחמוציות

סלט בורגול וחמוציות

סלט בורגול וחמוציות עם ערימות עשבי תיבול, קצת חריף ומלא לימון. טעמתי אותו כשהייתי ילד ומאז הפך להיות בין הסלטים האהובים עליי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)