סשימי פרידה ירוקה של אליטה אופק

עוד מתכון מנצח ממטבחה של אליטה אופק המוכשרת.
סשימי פרידה ירוק, שמקבל את כל הקיק והטוויסט מהסחוג הירוק שמשדכים אליו.
זה לא מתכון קלאסי אבל זה מתכון מהמם, שיכול לסגור פינה של ארוחה קלילה או לשמש כמנת פתיחה לאירוח שלם.

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם ואת אליטה גם

סשימי פרידה ירוק:

מצרכים:

350 גרם פילה פרידה פרוס לסשימי

½ פלפל ירוק חריף פרוס 

שמן זית בנדיבות

מלח ים אטלנטי

מצרכים לסחוג ירוק:

2 פלפלים ירוקים מנוקים מגרעינים (אם רוצים חריף אז להשאיר את הגרעינים)

חופן נדיב של כוסברה

¾ כוס שמן זית 

1 כפית מלח ים אטלנטי 

אופן ההכנה:

נטחן למרקם חלק את כל מרכיבי הסחוג.

נסדר בצלחת גדולה את הסשימי, נפזר פרוסות של פלפל ירוק חריף נגיעות של סחוג על כל סשימי, נזלף שמן זית איכותי בנדיבות! ונפזר מעל הכל מלח ים אטלנטי 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות פרגית ואורז צהוב בסיר אחד

קציצות פרגית ואורז צהוב בסיר אחד

קבלו פתרון נהדר של מגנוס להכנת ארוחה שלמה בסיר אחד ולהמנע מאובר כלים ועל הדרך להרוויח הגשה סופר מהממת. קציצות פרגית ואורז צהוב בסיר אחד

קניידלך קטוגני

קניידלך קטוגני

קניידלך זה אחד המאכלים שאני הכי אוהב. אני אוהב אותם רכים, גדולים, מלאי טעם ובשלוש שנים האחרונות נטולי קמח מצה. מכיוון שלא יכולתי לוותר על

תבשיל שוקי עוף בסיר עם פתיתים

תבשיל שוקי עוף בסיר עם פתיתים, התבשיל החם הזה שנותן את ההרגשה הכי ביתית ומפזר ניחוחות מדהימים בבית. אז אם אתם מחפשים מנה כזאת, תנסו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)