נא להכיר: סנדו, כריך יפני. שזה אומר כריך אנין, מוקפד, אסתטי ומושקע. מכינים אותו בדרך כלל מלחם חלב יפני ובמקרה שלנו מלחם קסטן משובח. בין השכבות תמצאו גבינת קממבר משובחת, עלי רוקט חריפים, סלק צלוי ואגוזי מלך מקורמלים.
סנדו סלק קממבר
חומרים ל-2 כריכים:
4 פרוסות לחם קסטן תוצרת בית או קנוי
100 גרם קממבר אגוזים יעקבס, פרוסה
מעט קרם בלסמי
חופן עלי רוקט
לאגוזי מלך מקורמלים:
3 כפות סוכר
חופן אגוזי מלך
לסלק צלוי:
1 סלק עם הקליפה
מלח גס
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מכינים סלק צלוי: מתבלים סלק במלח גס ועוטפים ברדיד אלומיניום. אופים שעה לריכוך. מצננים, מקלפים ופורסים דק.
- מכינים אגוזי מלך מקורמלים: מפזרים סוכר בשכבה אחידה במחבת ומחממים על להבה בינונית-גבוהה עד ליצירת קרמל. מניחים את האגוזים על נייר אפייה ויוצקים עליהם את הקרמל בזהירות. השימוש בנייר מונע הידבקות.
- מניחים 2 פרוסות על משטח עבודה ומניחים פרוסות סלק, מטפטפים מעט בלזמי, מניחים פרוסות גבינה, רוקט וחוזרים על השכבות.
- חותכים את הקרום מסביב, חוצים ומגישים מיד.
הכנתם? מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם 🙂