סנדו סלק קממבר

נא להכיר: סנדו, כריך יפני. שזה אומר כריך אנין, מוקפד, אסתטי ומושקע. מכינים אותו בדרך כלל מלחם חלב יפני ובמקרה שלנו מלחם קסטן משובח. בין השכבות תמצאו גבינת קממבר משובחת, עלי רוקט חריפים, סלק צלוי ואגוזי מלך מקורמלים.

סנדו סלק קממבר
צילום: סופגי

סנדו סלק קממבר

חומרים ל-2 כריכים:
4 פרוסות לחם קסטן תוצרת בית או קנוי
100 גרם קממבר אגוזים יעקבס, פרוסה
מעט קרם בלסמי
חופן עלי רוקט
לאגוזי מלך מקורמלים:
3 כפות סוכר
חופן אגוזי מלך
לסלק צלוי:
1 סלק עם הקליפה
מלח גס

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מכינים סלק צלוי: מתבלים סלק במלח גס ועוטפים ברדיד אלומיניום. אופים שעה לריכוך. מצננים, מקלפים ופורסים דק.
  3. מכינים אגוזי מלך מקורמלים: מפזרים סוכר בשכבה אחידה במחבת ומחממים על להבה בינונית-גבוהה עד ליצירת קרמל. מניחים את האגוזים על נייר אפייה ויוצקים עליהם את הקרמל בזהירות. השימוש בנייר מונע הידבקות.
  4. מניחים 2 פרוסות על משטח עבודה ומניחים פרוסות סלק, מטפטפים מעט בלזמי, מניחים פרוסות גבינה, רוקט וחוזרים על השכבות.
  5. חותכים את הקרום מסביב, חוצים ומגישים מיד.
כריך קממבר
צילום: סופגי

הכנתם? מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם 🙂

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות טונה ברוטב

קציצות טונה ברוטב

קציצות טונה הן הקציצות של הקורונה. הילדים התחילו לאכול, היינו המון בבית ומסביבנו ערמות של שימורים מהימים ששידרו בחדשות רק אימה ולחץ. אני מת על

עוף ממולא באורז ופטריות

עוף ממולא באורז ופטריות

בגיל 14 חזרתי מאישפוז בסורוקה הביתה מפוצץ בסטרואידים. מעבר לזה שסטרואידים הם מכת מוות לעצמות שלנו ולשאר הגוף בערך הם גם מעוררי רעב קיצוני. כל

מג׳דרה קוסקוס

מג׳דרה קוסקוס

אני מת על מג׳דרת אורז וגם על כזו שעשוייה מבורגול אבל למג׳דרה קוסקוס יש לי פינה חמה בלב. מנה אייקונית שהיינו מכינים בפודארט, מנה שנמצאת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)