סלט קישואים עם יוגורט

סלט קישואים עם יוגורט

מרכיבים:

8 קישואים קטנים קלופים
מעט שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 גביע יוגורט טבעי סמיך
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הקישואים בעובי 1/2 ס״מ ומנגבים במגבות נייר. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובעזרת מברשת מורחים משני הצדדים במעט שמן זית.
  2. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 220 מעלות. במהלך האפייה הופכים את הקישואים ולאחר מכן מעבירים לקערה.
  3. מערבבים בקערה קטנה את השום והיוגורט, מלח ופלפל שחור ומערבבים בעדינות עם פרוסות הקישואים המטוגנות.
  4. מגישים בטמפרטורת החדר ואוכלים בהנאה 🙂

 

המתכון מתאים במצבי המחלה הבאים:
(1) להורדת דלקת במחלת קרוהן
(2) לשמירת מחלת קרוהן בשליטה
(4) למצבי היצרות במעי
(5) לחולי צליאק ואי סבילות לגלוטן

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

טירמיסו

טירמיסו מלחם קסטן

טירמיסו – הקינוח האיטלקי הכי אהוב וגם הכי מוכר (אחרי הגלידה). הסיפור מאחורי שם המנה, שכבר מזמן הפך לקלישאה (טירה-מי-סו), כנראה מרמז דווקא על הדרך

סלט אבוקדו

סלט אבוקדו

קבלו כריך סלט אבוקדו שאבא שלי היה מכין לי בתור ילד (הרבה לפני ששמענו על המילה גוואקמולי) סלט אבוקדו עם ביצה קשה, בצל לבן, שמן

פוקצ'ה ללא לישה

פוקצ'ה ללא לישה

ביום רביעי, שבוע הבא, אני הולך לעשות ערב איטלקי מהמם לנערות ונערי כפר עזה שפונו לשפיים. החלטתי שמעבר לפסטות ופיצות ועוד קלישאות איטלקיות מנצחות, אלמד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)