סלט קישואים עם יוגורט

סלט קישואים עם יוגורט

מרכיבים:

8 קישואים קטנים קלופים
מעט שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 גביע יוגורט טבעי סמיך
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הקישואים בעובי 1/2 ס״מ ומנגבים במגבות נייר. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובעזרת מברשת מורחים משני הצדדים במעט שמן זית.
  2. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 220 מעלות. במהלך האפייה הופכים את הקישואים ולאחר מכן מעבירים לקערה.
  3. מערבבים בקערה קטנה את השום והיוגורט, מלח ופלפל שחור ומערבבים בעדינות עם פרוסות הקישואים המטוגנות.
  4. מגישים בטמפרטורת החדר ואוכלים בהנאה 🙂

 

המתכון מתאים במצבי המחלה הבאים:
(1) להורדת דלקת במחלת קרוהן
(2) לשמירת מחלת קרוהן בשליטה
(4) למצבי היצרות במעי
(5) לחולי צליאק ואי סבילות לגלוטן

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קינוחי גבינה אישיים

קינוחי גבינה אישיים

טוב נו, זה באמת מסוג המתכונים האלו, שהם הכי פשוטים אבל עושים רושם מהמם. במיוחד אם יש לכם בבית דובדבנים, פירות יער או אולי איזה

שקשוקה מוח טלה

שקשוקה מוח טלה

שקשוקה זה אחד הדברים הכי שווים שיש בכל יום ובכל שעה. שקשוקה מוח טלה זה בכלל גם עדן, אבל שנייה לפני המוח – בנוגע לשקשוקה:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)