שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

סלט סלק עם טוויסט פיקנטי

סלקים צלוייים, גרגירי כוסברה קלויים וג׳ינג׳ר קצוץ נכנסים לבר.
סתם, עזבו בדיחות ותקשיבו לי ברצינות. זה לא סתם עוד סלט סלק. הוא עשיר, בריא, עוקצני, מתקתק ועם אוממי לא נתפס.
מתאים לשולחן חג או ערב שישי וגם סתם ככה באמצע השבוע (תאמינו לי אם אספר לכם שריי תמיד פותח את המקרר בבוקר כשהוא קם, ואיכשהו תמיד שולף לעצמו שאריות מהסלט ישירות לפה (וקצת על הבגדים)?

הסלט סלק הזה נוצר מתוך פרוייקט שעשיתי עם בישולים של אסם.
במידה ולא תשיגו את הרוטב כיום,
צירפתי מתכון דומה ולא פחות מוצלח.

הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם

צילום: בישולים טעם של בית

סלט סלק עם טוויסט פיקנטי

מרכיבים:

3 סלקים מבושלים, קלופים וחתוכים לקוביות (חפשו במכולת סלקים מבושלים בוואקום)
1/4 כוס רוטב בסיס לבישול אסם
1/2 כפית פלפל חריף קצוץ
1/2 לימון סחוט
1/2 כוס כוסברה טרייה (או פטרוזיליה)
1/2 כוס בצל ירוק 

אופציה נוספת לרוטב
2 כפות חומץ בלסמי מצומצם
2 כפות סילאן טבעי
רבע כוס שמן זית
3 שיני שום כתושות
4 כפות מים
רבע כפית שאטה גרוס
מלח ופלפל
כוסברה לקישוט

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את הסלקים וחותכים אותם לקוביות.
  2. קוצצים את הפלפל החריף, כוסברה ובצל ירוק.
  3. מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערה, מתבלים בלימון סחוט ורוטב בסיס לבישול של אסם ומגישים.

אם אתם מכינים את האופצייה השנייה
מקלפים את הסלקים וחותכים אותם לקוביות.
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, מפזרים על הסלק.
מוסיפים מעל הסלט כמה עלי כוסברה ומגישים.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

סלט כבד קצוץ

סלט כבד קצוץ של חדר האוכל

עוד מנה מהממת מבית חדר האוכל, סלט של כבד קצוץ עם המון בצל שקורמל זמן רב. ניתן לקצוץ או לטחון הכל לממרח חלק. לבחירתכם, העיקר שתנסו!

לאבנה ביתית

לאבנה ביתית

3 מוצרים, 6 שעות ולאבנה צחורה אחת, שתכינו בעצמכם ותגישו לשולחן החג בגאווה גדולה. המאכל הדרוזי הראשון שאנחנו מכירים כילדים הוא לאבנה. הגבינה הטעימה והחמצמצה,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)