סלט בטטות וקישואים חם

סלט בטטות וקישואים חם

מרכיבים:

1 כף שמן זית
500 גרם קישואים קטנים קלופים, פרוסים לאורך בעובי 1/2 ס״מ
250 גרם בטטות חצי מבושלות חתוכות לקוביות קטנות
1 כפית שמן שומשום
1 כף מיץ לימון מסונן
מלח ופלפל שחור גרוס גס

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת טפלון גדולה או ווק, מוסיפים את השמן ומטגנים את הקישואים משני הצדדים על אש גבוהה כ1-2 דקות.
  2. מוסיפים את קוביות הבטטה, מזלפים את שמן השומשום ומיץ הלימון ומבשלים 2-3 דקות נוספות. שומרים כל הזמן על אש גבוהה ועל בחישה עדינה.
  3. מסירים מהאש, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.

 

המתכון מתאים במצבי המחלה הבאים:
(1) להורדת דלקת במחלת קרוהן
(2) לשמירת מחלת קרוהן בשליטה
(5) לחולי צליאק ואי סבילות לגלוטן
(7) אי סבילות ללקטוז

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קרם חצילים חדר האוכל

קרם חצילים ולאבנה של חדר האוכל

קרם חצילים שהתחיל כמטבל תמים, ומהר מאוד הפך למנת הדגל במסעדת חדר האוכל, עם תוספת הלאבנה שמשדרגת כל- כך. אחרי שתכינו אותו בפעם הראשונה תבינו!

מרק תאילנדי

מרק תאילנדי

אפתח בוידוי: מרק לא מסמל אצלי חורף. אני אוהב מרקים גם בשיא השרב. מרק זו מזמן לא מנה ראשונה או איזה משהו שסבתא מכינה כשאנחנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)