קבלו ת׳סיר המדהים הזה שכאילו נולד להכיל קציצות מכל הסוגים. הפעם הכנתי לכם קציצות דגים שאני מכין שנים, הם טעימות בטירוף, קלות להכנה והילדים מקרנפים אותן שזה הכי חשוב.
סיר קציצות דגים
מצרכים:
700 גר דג טחון או קצוץ (כל דג לבן שאתם אוהבים)
1 בצל קצוץ דק
2 תפו״א מגוררים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס כוסברה קצוצה
5 כפות שמן זית
כמון, מלח ופלפל לבן טחון
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
8 שיני שום פרוסות
10 עגבניות קלופות ופרוסות לרבעים
2 פלפלים אדומים קלויים וקלופים נקיים מזרעים
1/2 כוס קרם עגבניות חלק
1 כןס גרגרי חומוס מבושלים
2 כוסות מנגולד פרוס דק
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1 כפית סוכר
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הקציצות. מקצצים. בוזקים מעט שמן זית ומכניסים לתנור לעשר דק (אפשר לרוב במיבת במקום)
בסיר רחב ומעט עמוק ממש כמו זה שבסרטון שעכשיו בהנחה, יוצקים שמז ומטגנים באיטיות שום. מוסיפים עגבניות ומגבירים להבה למקסימום. מוסיפים פלפלים קלויים ומכסים את הסיר לחמש דק. מסירים מכסה ומוסיפים קרם עגבניות, תבלינים ומערבבים. מוסיפים קציצות, גרגרי חומוס, מנגולד ומערבבים. מביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים 35 דק.