סיור בשוק הכרמל! כל המקומות והמתכונים

אז כפי שבטח ראיתם,
עשינו סיור אוכל בשוק הכרמל.
ומיותר לציין שהיה מוצלח, וטעים ברמות.

עברנו בשישה מקומות שמגישים אוכל צבעוני ומרגש עם טעמים היחודיים לכל מקום באשר הוא,
והאנשים אותם פגשנו- הקדישו מזמנם כדי ללמד אותנו את המנות הכי טובות שלהם!
בשיא הסבלנות וההקשבה לחפירות שלנו,
ופתחו בפנינו דלתות למקומות חדשים שאני לא בהכרח מתמחה בהם.
וזה היה מדהים.

 

הביקור הראשון: מרלוזה

הכנו יחד קרפצ׳יו וסביצ׳ה מדגים נאים הכי טריים שיש, ככה זה בשוק. לא?

צילום: אסף אמברם

הביקור השני: גברת קוטייאו

המרקייה התאילנדית המוצלחת של השוק.
עשינו יחד קאו מאן גאי מהסרטים- ועכשיו תוכלו לנסות את זה בבית. אפילו מומלץ.

צילום: אסף אמברם

הביקור השלישי: הגרוזינית של ללי

המקום של לילי בן שלום- בו הן מכינות ומגישות מאכלים גרוזינים אסליים, על אמת!
הכנו יחד פנובאני ואצ׳רולי חאצ׳פורי שלא תבינו כמה פשוט להכין את זה בבית.

 

צילום: אסף אמברם

הביקור הרביעי: בוריקה בכרמל

צריך להגיד משהו על בוריקה?
ועוד בוריקה של הכרמל?
אין וויכוח על הדבר הזה.
הכי פשוט והכי טעים שיש.

צילום: אסף אמברם

הביקור החמישי: דוכן לחם

אחח פחמימות. וכשהן טעימות, מגוונות, עם טעמים מטריפים- אז מה טוב.
יונתן הלר הראה לי איך מכינים שמרים פקיילה וגם בורקס מבצק יופקה!

צילום: אסף אמברם

הביקור השישי: מיטמרקט M25

ירון קסטנבאום ואני מכירים כבר שנים אחורה!
ורק היום קרה המאורע: הכנו יחד שלב אחרי שלב את העראייס שלהם- שהוא לא פחות ממושלם!
חובה לנסות!

סומכים עליי כאן. צילום: אסף אמברם
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

הקדמנו את פורים

בשנה שבה נכדים כמעט ולא ראו את סבא וסבתא שלהם מעבר לזום, הכי מתבקש זה להפוך את מון וריי לסבא וסבתא בעצמם. ולפניכם התוצאה, כנראה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)