אז כפי שבטח ראיתם,
עשינו סיור אוכל בשוק הכרמל.
ומיותר לציין שהיה מוצלח, וטעים ברמות.
עברנו בשישה מקומות שמגישים אוכל צבעוני ומרגש עם טעמים היחודיים לכל מקום באשר הוא,
והאנשים אותם פגשנו- הקדישו מזמנם כדי ללמד אותנו את המנות הכי טובות שלהם!
בשיא הסבלנות וההקשבה לחפירות שלנו,
ופתחו בפנינו דלתות למקומות חדשים שאני לא בהכרח מתמחה בהם.
וזה היה מדהים.
הביקור הראשון: מרלוזה
הכנו יחד קרפצ׳יו וסביצ׳ה מדגים נאים הכי טריים שיש, ככה זה בשוק. לא?
הביקור השני: גברת קוטייאו
המרקייה התאילנדית המוצלחת של השוק.
עשינו יחד קאו מאן גאי מהסרטים- ועכשיו תוכלו לנסות את זה בבית. אפילו מומלץ.
הביקור השלישי: הגרוזינית של ללי
המקום של לילי בן שלום- בו הן מכינות ומגישות מאכלים גרוזינים אסליים, על אמת!
הכנו יחד פנובאני ואצ׳רולי חאצ׳פורי שלא תבינו כמה פשוט להכין את זה בבית.
הביקור הרביעי: בוריקה בכרמל
צריך להגיד משהו על בוריקה?
ועוד בוריקה של הכרמל?
אין וויכוח על הדבר הזה.
הכי פשוט והכי טעים שיש.
הביקור החמישי: דוכן לחם
אחח פחמימות. וכשהן טעימות, מגוונות, עם טעמים מטריפים- אז מה טוב.
יונתן הלר הראה לי איך מכינים שמרים פקיילה וגם בורקס מבצק יופקה!
הביקור השישי: מיטמרקט M25
ירון קסטנבאום ואני מכירים כבר שנים אחורה!
ורק היום קרה המאורע: הכנו יחד שלב אחרי שלב את העראייס שלהם- שהוא לא פחות ממושלם!
חובה לנסות!