סיגר גבינות, משמשים ופיסטוק קלוי

במסעדת שולחן ז״ל, אחת המנות שהפכו למנות דגל במסעדה הייתה סיגר דג, שהוגש עם דבש מתובל וקרם פרש. במנה הזו החלפתי את המילוי והסיגר עצמו ממולא בתערובת גבינות. טיגון זריז ומתקבל סיגר קראנצ׳י וטעים בטירוף.

סיגר גבינות

סיגר גבינות, משמשים ופיסטוק קלוי

מצרכים:

10 דפי סיגר
1 חבילה לאבנה
1 גבינה בולגרית 16 אחוז
1/2 כוס גאודה מגוררת
1 כוס קוביות משמש
1/2 כוס פיסטוק קלוי
1 ביצה
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מערבבים חומרי מילוי וממלאים כל סיגר בדיוק כמו בסרטון
מטגנים שלוש דק מכל צד.
בהגשה: הזלפת דבש, פיסטוק ומשמש נוספים

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

חלב קשיו

חלב קשיו

בחיים לא שתיתי חלב ניגר. אני רחוק מלהיות טבעוני כמו שאתם יודעים, כן? האמת היא שזה לא טעים בעיני לא כשהחלב קר ולא כשהוא חם,

לביבות תירס וצ׳יפוטלה

לביבות תירס וצ׳יפוטלה

לביבות תירס וצ'יפוטלה הן תמונת הפרופיל של חיי בגיל 21. זרוק וחופשי ומאושר על החוף בטולום. אפס דאגות. בערב ניגשתי לאחד מדוכני האוכל ליד החוף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)