במסעדת שולחן ז״ל, אחת המנות שהפכו למנות דגל במסעדה הייתה סיגר דג, שהוגש עם דבש מתובל וקרם פרש. במנה הזו החלפתי את המילוי והסיגר עצמו ממולא בתערובת גבינות. טיגון זריז ומתקבל סיגר קראנצ׳י וטעים בטירוף.
סיגר גבינות, משמשים ופיסטוק קלוי
מצרכים:
10 דפי סיגר
1 חבילה לאבנה
1 גבינה בולגרית 16 אחוז
1/2 כוס גאודה מגוררת
1 כוס קוביות משמש
1/2 כוס פיסטוק קלוי
1 ביצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מערבבים חומרי מילוי וממלאים כל סיגר בדיוק כמו בסרטון
מטגנים שלוש דק מכל צד.
בהגשה: הזלפת דבש, פיסטוק ומשמש נוספים