סופריטו קציצות ותפוחי אדמה בריבת בצלים

קבלו בלי הרבה דיבורים סופריטו קציצות ותפו"א בריבת בצלים!

סופריטו קציצות ותפוחי אדמה

סופריטו קציצות ותפוחי אדמה בריבת בצלים

מצרכים:

ריבת בצל
1/4 כוס שמן זית
5 בצלים
2 כרישות

לקציצה:
250 גר בשר טחון
250 פרגית טחונה
1 ביצה
1 בצל
4 שיני שום
מלח ופלפל

לסיר:
פרוסות תפו"א
1 כפית סילאן מהולה ב1/4 כוס מים רותחים

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות
בשמן זית חמים מטגנים באיטיות את הבצלים והכרישה. בערך 45 דק ומערבבים כל כמה דק. מתקבל בצל מושחם ומוזהב.

קציצות:
במעבד מזון טוחנים בצל ושום ומסננים מנוזל.
מערבבים בקערה עם כל מרכיבי הקציצה ויוצרים קציצות בגודל שבא לכם

מטגנים את תפו"א האדמה להזהבה. באותו מחבת מטגנים קציצות להזהבה.
מסדרים את הקציצות ותפוחי האדמה על ריבת הבצל
יוצקים מים וסילאן
מכסים ולתנור לחצי שעה
מסירים מכסה וצולים על 240 מעלות ל- 10 דק

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פסטה פסטו בסיר אחד

את המתכון הזה העליתי לסטורי לפני מספר ימים כי שירן ביקשה פסטה מפנקת אבל ״משהו קצת אחר״. ועפתם עליו. ממש! אז לאור כל הבקשות הפניות

עוף בתפוזים

עוף בתפוזים

כל העצים בפרדסים כבר מפוצצים בתפוזים מהממים, שלא ניקח את הילדים לאסוף קצת? בטח שכן. כשהייתי ילד הזכרון הכי כואב שלי מ״קטיף״ כלשהו היה שאני

שפונדרה מפורק בתנור

שפונדרה מפורק בתנור

בשר שפונדרה צלוי ומפורק יש בערך 200 דרכים להכין. בנוזל או בשומן של עצמו, עם רוטב דביק או תבלינים יבשים. השיטה האהובה עלי היא או

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)