היום החלטתי להפתיע את הילדים בחזרה מהגן. יחכו להם מאפינס בננה ושוקולד צ׳יפס. מה שיפה במתכון הזה הוא שהוא מארבעה מרכיבים בלבד. בלי סוכר בכלל. ומי שמעוניין יכול להמיר את הקוואקר בשיבולת שועל ללא גלוטן.
הדבר היחידי שמצריך אולי התאמצות קלה מבחינתנו זה הנחת הבננות בתנור לעשר דקות. ואם זו משימה קשה אז הרווחנו בחיים.
מאפינס בננה ושוקולד צ'יפס מארבעה מרכיבים
מצרכים:
3 בננות
1 כוס קוואקר
1 כפית אבקת אפייה
2 ביצים L
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל175 מעלות
אופים את הבננות עשר דק. מוציאים קולפים ומקררים כמה דק.
במעבד מזון טוחנים בננות ואת שאר המרכיבים.
משמנים תבנית מאפינס או קעריות ייעודיות כמו בסרטון ומסדרים את מסת הבננות שלושת רבעי גובה.
מסדרים מטבעות שוקולד שבא לכם ולתנור לעשרים דק.