אני אוהב לביבות. כל סוגי הלביבות.
לביבות קישואים וגבינות זו מנה שנולדה בכלל בטעות,
תיכננתי להכין קיש קישואים עשיר בגבינות אבל שהמסה נחה לה בקערה מולי,
החלטתי לא לאפות את הכל וחלק פשוט טיגנתי כלביבות בשמן זית.
איזה מזל.
הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם!
לביבות קישואים וגבינות
מצרכים:
8 קישואים, מגוררים
100 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
100 גרם גבינת פטה
100 גרם שקדים קלויים
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
שלושת רבעי כוס בורגול מושרה
חצי כוס נענע, קצוצה
חצי כוס פטרוזיליה, קצוצה
2 ביצים
1 כוס פירורי לחם
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1. מגררים את הקישואים וסוחטים היטב.
2. מניחים את גרדת הקישואים בקערה ביחד עם שאר המרכיבים ומאחדים לתערובת אחידה (במידה והתערובת דביקה מדי מוסיפים מעט פירורי לחם ואם היא יבשה מדי מוסיפים עוד ביצה).
3. יוצרים מהתערובת קציצות-לביבות ומטגנים במחבת משני הצדדים.